Sačuvala sam novac i rekla zbogom dlakama

Kada iz ove perspektive pomislim koliko sam vremena, energije i novca potrošila, koliko važnih događaja u mom životu je bilo uslovljeno rešavanjem problema sa neželjenim dlačicama, mogu zadovoljno da konstatujem samo jedno: mene je doslovno preporodila laserska epilacija.

 

Iskustva pre, tokom i posle tretmana moram da podelim sa svakom ženom koja želi da zauvek reši ovaj problem i zadovoljno da zaključim na samom početku: da, moguće je trajno rešiti se neželjenih dlačica!



laserska-epilacija-celog-tela

 

Posle dugog niza godina brijanja i brijača, voska i depilacije, pincete i depilatora, tretmana koji su davali zadovoljavajuć, ali kratkotrajan efekat, bila sam jednostavno umorna. Istražujući rešenje ovog problema, shvatila sam da bi trajno mogla pomoći jedino laserska epilacija.

 

Cena je bila zanemarljiva u poređenju sa jačinom reči koje su mi odzvanjale u ušima: zauvek, trajno, dlačice nikad više... I to je prevagnulo da probam, ali, krenuću redom... morala sam prvo da saznam sta je epilacija uopšte?


Šta je epilacija?


Na samom početku ovog poduhvata nisam pouzdano znala ni sta je epilacija, ni kakva je priprema za epilaciju neophodna. Moje nezavidno znanje skoro da je izjednačavalo pojmove misterija i epilacija. Iskustva mojih prijateljica o ovoj temi bila su podjednako skromna, ali je stručni tim Plaza Beauty Centra imao odgovore na sva moja pitanja. A delić onoga što su me naučili rado ću podeliti sa vama.
 

Tretman u kome se laserski snop apsorbuje u folikulu dlake, gde se pretvara u toplotu koja dovodi do uništenja korena dlake, naziva se laserska epilacija. Cena tretmana zavisi od tretirane regije, a broj varira i uslovljen je bojom, debljinom i gustinom vlasi.


Laserska epilacija, iskustva to potvrđuju, kvalitetna je onoliko koliko je kvalitetan laserski uređaj. A Plaza Beauty Center koristi vrhunski laser poslednje generacije Alma Soprano, koji je sertifikovan kao najbolji laserski aparat na svetu.


Sta je epilacija Alma Soprano laserom?


- jedina zaista i pouzdano trajna epilacija (iskustva dokazuju da tretirana regija zaista ostaje bez dlačica, jer laser uništava folikul dlake i sprečava njen novi rast radom na tri različite talasne dužine koje su efikasne kod svih vrsta dlačica – svetlih, tamnih, tankih, debelih, gustih i retkih)


- potpuno bezbolan, komforan i bezbedan tretman (ovaj laser jedini poseduje specijalnu sondu od -0,3C koja hladi kožu i tako sprečava osećaj toplote, peckanja i bola)

 

- jedini laserski tretman kojim može da se tretira osunčana koža, čak i tokom letnjih meseci


- tretman za sve regije kože (pazuh, prepone, nausnice, brada, vrat, ruke, noge, grudi, stomak, leđa)


- jednostavna priprema za epilaciju


- veoma prijatna i brza epilacija (cena lepote obično je visoka, pa sam bila iznenađena što tretman traje od 15 do 60 minuta i sasvim je prijatan)

 

laserska-epilacija-tela


Kako izgleda priprema za epilaciju?


Sada kada znate sta je epilacija i koje su njene prednosti, objasniću i kako izgleda priprema za epilaciju:


- 10 do 15 sati pre dolaska na tretman potrebno je dlačice ukloniti brijačem


- mesec dana pre zakazane epilacije ne treba da radite depilaciju ni čupanje dlačica pincetom, jer ćete tako ukloniti folikul na koji bi laser trebalo da deluje


I to vam je kompletna priprema za epilaciju. Ostaje vam samo da uživate u bezbednom i bezbolnom tretmanu i željno čekate fenomenalne trajne rezultate koje garantuje laserska epilacija. Iskustva koja ja imam mogu da stanu u jednu rečenicu – Alma Soprano laser promenio je moj život!
 

Posle samo nekoliko tretmana (2 do 4 su dovoljna za regije gde su dlake jače – pazuh, prepone, a 4 do 6 tretmana za regije gde su dlake nežne, tanke i svetle) i posle samo dve nedelje, prvi rezultati će biti vidljivi i vaš život će se promeniti iz korena.


I da, ja sam zaista rekla zbogom dlakama zauvek, a to mi je omogućila laserska epilacija. Cena moje sreće, komfora i zadovoljstva u ovom slučaju ne može se izraziti novcem.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24