Tretmani lica

Potpunu revoluciju u dermatologiju i kozmetiku uneli su tretmani lica, koji su omogućili lečenje i prevenciju velikog broja problema ili izazova sa kožom. Bilo da je u pitanju estetski ili zdravstveni razlog, vrlo lako i pristupačno možete se rešiti izazova koje imate sa kožom lica.tretman-lica

 

Tretman lica kiseonikom


Starenje menja mnoge procese u našem organizmu, pre svega metabolički procesi se usporavaju, a samim tim smanjuje se i snabdevanje naših ćelija kiseonikom. Nedovoljno kiseonika ubrzava proces starenja kože, opada joj tonus i elastičnost, pa bore i linije postaju dublje i vidljivije. Da bi pomogli svojoj koži ljudi se sve češće odlučuju da oprobaju tretman lica kiseonikom.

 

Postupak je potpuno bezbolan, bezbedan i neinvazivan. Rezultati u vidu zategnutije, posvetljene, hidriranije i zdravije kože mogu se primetiti i već nakon prvog urađenog tretmana. Tretman lica kiseonikom preporučuje se jednom nedeljno ili jednom mesečno u zavisnosti u kakvom se stanju vaša koža nalazi, sam tretman traje oko četrdeset pet minuta. Nakon završenog postupka možete se odmah nesmetano vratiti svojoj dnevnoj rutini jer na licu ne ostaje crvenilo i otok.


U ponudi našeg centra imamo karbonski kiseonik tretman koji se nanosi kao maska u kombinaciji sa ultrazvučnim čišćenjem kože. Ova specijalna maska oslobađa čist kiseonik iz hemoglobina, štiti krvne sudove i stvara ugljen dioksid koji prodire u ćelije pa tako poboljšava cirkulaciju.


Anti age tretman lica


Anti age terapija pomaže u smanjenju i uklanjanju bora i linija nastalih na koži tokom godina. Svaki tip kože je drugačiji pa se na osnovu toga može odabrati odgovarajući anti age tretman lica. U okviru anti age oblasti imamo nekoliko veoma popularnih tretmana lica koji se najčešće primenjuju.


Biorevitalizacija – Metoda koja potpuno prirodnim sastojcima podstiče proizvodnju kolagena i dubinski hidrira kožu, koja postaje elastičnija, zategnutija i sjajna bez ikakvih neželjenih efekata.


GENX SKIN anti age tretman lica – ova metoda zasniva se na korišćenju inovativnih agensa koji reaktiviraju četrnaest gena i tako se bori protiv starenja, opuštenosti i deformacije kože. Ovaj tretman uključuje i anti age masažu i hranljivu masku za lice koja sadrži vitamin i minerale.


Hijaluronski fileri – u pitanju su injekcije sa visokim sadržajem hijalurona koje se ubrizgavaju u kožu. Ubrizgani hijaluron gel poboljšava izgled, elastičnost i volumen kože. Tako umanjuje vidljive znakove starenja na potpuno prirodan način jer je hijaluronska kiselina već u sastavu našeg tela. Njene zalihe u telu se starenjem smanjuju, pa ih je poželjno obnavljati u određenom vremenskom periodu.

 

tretman-lica


Tretmani za akne


Kada se na licu pojave akne to zna da predstavlja veliki zdravstveni, ali i estetski izazov. Akne su čvrste, bolne, gnojave kvržice koje se pojavljuju na licu usled hormonskog disbalansa, infekcije ili neadekvatne ishrane. Kada su u poodmaklom stadijumu jako su neprijatne i osim što su bolne može se desiti da svrbe ili peckaju. Neophodno je i najbolje je obratiti se dermatologu radi dijagnostike i određivanja adekvatne terapije. Lečenje može biti i lekovima ili uz određeni kozmetički tretman za akne. Najzastupljenije metode tretmana kože sklone aknama su:


• Dubinsko čišćenje kože
• Detoksikacija
• Anti- baterijsko dejstvo
• Anti-hormonsko dejstvo
• Regulisanje delovanja lojnih žlezda
 

U zavisnosti od stanja kože pacijenata preporučuje se obavezno jedan tretman za nedelju dana koji se ponavlja i narednih četiri do šest nedelja.

 

Oporavak posle ovih tretmana malo se razlikuje od uobičajenih, jer se dešava da se na koži javi crvenilo koje može da traje tri sata ili čak do tri dana nakon tretmana. Važno je naglasiti da se šminkanje ne preporučuje u toku lečenja i u toku odlaska na tretman za akne.


Za više informacija možete stupiti sa nama u kontakt putem mejla ili telefona, a možete doći lično u ulicu Gospodar Jovanova 43, Beograd. Radno vreme Plaza Beauty Centra je svakog radnog dana od 09:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 16:00. Neka vam lice zasija novim sjajem, zakažite svoj tretman još danas.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24