Hijaluronski fileri za usne kao kod Kim Kardašian

Pune usne, naizgled sočne i oštro oivičene – ko ne bi želeo? Mlade dame i tinejdžerke posebno su opsednute takvim, što možemo primetiti posetom Instagrama. Tamo dominiraju slike devojaka sa punim usnama, a na kojima karmin izgleda skroz privlačno.

 

Već par godina je ovaj trend punih usana popularan, ne samo na našim prostorima, već u celom svetu. A glavni ,,krivac” za to je upravo Kim Kardašian – svetska modna ikona i influenserka koja svojim izgledom mnoge ostavlja bez daha.



 

Prepoznatljiva je po svojim savršeno proporcionalnim crtama licama, u šta se ubrajaju i njene usne – pune, a naizgled prirodne. Da, dobro ste čuli, naizgled prirodne, što znači samo jedno. I Kim ima hijaluron u usnama, samo što je on skladno raspoređen i u malim kubicima, te stoga ostavlja ,,natural look“.


Njihov prirodan izgled je upravo glavni razlog zašto mnogi žele usne kao Kim. Međutim, da biste postigli ovakav efekat, najpre je potrebno da pronađete proveren tim, kao i recenzije o istom, da biste izabrali pravi salon gde ćete svoje usne popuniti hijaluronom.


Ali pre nego što se odlučite na ovaj estetski tretman, u nastavku vam otkrivamo koliko traje hijaluron u usnama, šta on predstavlja i mnoge druge korisne informacije.


Kakvim su se pokazali hijaluronski fileri – iskustva


Možda ste i sami primetili da su žene počele značajno da obraćaju pažnje na usne i da budu nezadovoljne svojim prirodnim. A kada je trebalo da odgovore zašto je to tako, veliki broj njih je rekao da je to zbog specifičnog standarda lepote koji je počeo da prožima i prestiže popularnu kulturu.


Kada su napokon ostvarile svoju zamisao i dobile usne koje žele, žene shvataju da je njihovo lice tek tada došlo do izražaja. Neke se čak osećaju znatno samouverenije i porede svoj izgled sa nekim od svetskih zvezda. Njihove usne više nisu skroz tanke, i u skladu su sa nosem i očima, tako da im celo lice sada dolazi do izražaja.
 


Činjenica je da je veliki broj pripadnica ženskog pola danas zagovornik ovog estetskog tretmana, te su mnoge među njima počele da budu opsednute sobom, ali na onaj pozitivan način – počele su da se osećaju posebno i opušteno u svojoj koži.

 

Ukoliko vašim usnama nisu dovoljni trenutni hijaluronski fileri, iskustva drugih su potvrdila da je najbolje da izaberete jedan kozmetički salon gde ćete raditi dodatne korekcije. Ovo je veoma važno, jer donošenjem odluke da vam neko drugi radi korekciju usana, izložićete sebe kontraindikacijama, budući da mešanje više različitih hijalurona može dovesti do problema.

 

usne-napunjene-hijaluronom


Koliko traje hijaluron u usnama?


Imajte na umu da su svi fileri za usne privremeni, ali ako proguglate ,,koliko traju hijaluronski fileri – iskustva“ možete otkriti brojne odgovore. Njihova dugotrajnost varira od osobe do osobe, a razlog toga nije baš najjasniji.


Naime, trajanje filera za usne zavisi od niza faktora, koji se kreću od početnih izbora koje napravite, kao što je marka dermalnog filera koji se ubrizgava i njegova količina, do apstraktnijih faktora, kao što je vaš metabolizam i način na koji se krećete i koristite svoj usne svakog dana. Jednostavno rečeno – za svako telo je drugačije. Uz to, razumna procena koliko dugo možete očekivati da će rezultati filera za usne trajati (za bilo koji proizvod) je najmanje od 4-6 meseci, a u zavisnosti od proizvoda, maksimalno godinu dana.


Punjenje usana hijaluronom – cena


Od svih procedura za povećanje usana koje postoje, ona koja se smatra najjeftinijom opcijom jeste punjenje usana hijaluronom. Cena ovog estetskog tretmana u Plaza Beauty Centru iznosi 190 evra po kubiku, a inače, njegov iznos na tržištu može ići i do 300 evra. Najverovatnije će vam trebati najmanje jedan špric, a povećanja se mogu raditi postepeno da biste postigli željeni oblik usana tokom nekoliko tretmana.


Ukoliko niste rođeni sa punim, bujnim i savršeno oblikovanim usnama, zbog čega se interesujete da ih popunite, posetite naš Plaza Beauty Centar. Kod nas ćete saznati više o kvalitetu pomenute procedure, njenim prednostima/nedostacima, kao i o tome koliko traje hijaluron u usnama.


Takođe vam možemo precizirati koliko će vas tačno koštati punjenje usna hijaluronom (cena), zavisno od toga koliko kubika želite u usnama. Za više informacija o našim uslugama, budite slobodni da nas kontaktirate na mejl: info@plazabeautycenter.rs ili tel: +381 11 407 48 47, +381 63 59 59 65.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24