Genx skin - anti age tretman lica

Afrodita, boginja ljubavi i lepote, potekla je iz mora i nastala iz njegove pene. Tajna njene lepote nikada nije otkrivena, ali metodom antiage-inga joj se svakako približavamo i radimo na rešavanju problema koji se nazivaju starenje i pojava bora.
 

ŠTA JE ANTIAGE TRETMAN?


Antiage tretman je procedura u kojoj se rešava problem pojave stare, umorne, derevitalizovane kože sa borama, nastale prirodnim putem ili usled spoljašnjih faktora. Ovaj proces je individualan i treba svakom klijentu prići u cilju rešavanja problema njegovog tipa i stanja kože.
 

ŠTA SU GENI?


Geni su funkcionalne jedinice koje prenose naslednu poruku iz generacije u generaciju. Neke kože su genom predodređene da brže ili sporije stare, kao i kakve će promene vremenom na sebi imati. Gen može odrediti kakav ćemo tip kože imati, kao i to u kom vremenskom periodu će koža početi da stari. Starenje kože je karakteristično po ''upsavanom genetskom kodu'' koji sintetiše elastin, kolagen i hijaluronsku kiselinu u našoj koži.
 

REAKTIVACIJA 14 GENA


Proces starenja je veoma individualan, tako da ne postoje dva čoveka koji stare na isit način. Geni utiču na nas i prate naše formiranje kroz život. Najnovija metoda antiage-inga je predstavila visoke preformanse koje štite kožu i stimulišu njene vitalne funkcije. U ovakvom antiage tretmanu, upotrebljavaju se moćni i inovativni agensi, koji su sposobni za reaktivaciju 14 gena koji su uključeni u strukturu ekstracelularnog matriksa za vidljive rezultate već nakon 14 dana.
 

ŠTA SE DEŠAVA USLED USPAVANOG GENETSKOG KODA-STARENJA?


Koža na licu postaje tanja usled gubitka njene masnoće i hidratacije. Takođe gubi čvrstinu i počinje da visi. Gubljenjem elastičnosti, koža gubi i sposobnost održavanja oblika i strukture lica. Tada dolazi na red izgled opušetene i stare kože, koja je deformisana, izgleda starije. Antiage tretman reaktivacijom 14 gena se upravo bori protiv ovog preblema kože, koje je uslovljeno starenjem ili spoljašnjim faktorima. Stimulacijom ovih gena, koji su uključeni u sintezu potpornih vlakana kože, vraćaju se karakteristike mlade kože, u "beauty trouglu".
 

ŠTA JE "BEAUTY TROUGAO"?


To je trougao koji čini igled lica mlade i zdrave kože. Kada je koža zdrava, dovoljno čvrsta i bez bora, lice će imati oblik obrnutog trougla. Kada je koža opuštena, naborana i bez elastičnih i kolagenih vlakana, lice će imati izgled pravilnog trougla. Naš cilj je da Vam obezbedimo lice koje će biti besprekorono, elastično, sjajno, zdravo, a samim tim imaće oblik obrnutog trougla što je i prednost ovog antiage tretmana u kom reaktiviraramo gene.
 

UČESTALOST TRETMANA


Potrebno je uraditi 4-6 tretmana, u razmaku od 7 do 10 dana. Blic efekat je uvek i odmah prisutan. Koža je jedra, izglačana, sveža. Proces ovog tretmana traje 60 min, a uključuje i antiage masažu kao i masku koja je obogaćena mineralima i vitaminima.

Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |