Hijaluronski fileri za lice

Hijaluronska kiselina je sastojak svakog organizma i ima je skoro 50% u našoj koži. Ono što je veoma bitno jeste da je njena uloga snažno vezivanje vode.

Vremenom, koža stari, procenat hijaluronske kiseline se smanjuje i koža postaje opuštena, dehidrirana, naborana, neelastična.

Zato, kao preventivu tome, a i lečenje takvog stanja kože, koristimo hijaluronsku kiselinu u obliku gela (hijaluronski filer).

Fileri su sredstva koja su namenjena da budu potpora kože i sluzokože i na taj način se vrši popunjavanje praznina do kojih vremenom dolazi usled starenja i drugih faktora.

Najčešće se primenjuju u regiji lica, ali svoju primenu mogu ostvariti i na drugim delovima tela.
 

NA ŠTA SVE MOŽEMO PRIMENITI HIJALURONSKE FILERE?

 • popunjavanje bora
 • podmlađivanje lica
 • korekcija usana
 • punjenje (volumen) usana
 • smanjenje asimetrije usana
 • korekcija krive linije nosa
 • korekcija asimetrije na licu
 • naglašavanje jagodica

 

KAKAV JE POSTUPAK TRETMANA?


U zavisnosti od toga šta klijent želi da postigne, primenjuju se različite vrste filera, o čemu odlučuje stručna osoba koja radi tretman.

Postupak je kratkotrajan ( do pola sata ), bezbolan ( pre tretmana se aplikuje anestetik u vidu kreme ili injekciono ), a nakon njega se može nastaviti sa dnevnim aktivnostima. Hijaluronski filer se ubacuje tankom iglom, određena kubikaža, a efekat je vidiljiv odmah nakon ovog postupka.
 

NAJĆEŠĆA PITANJA:

 • Da li fileri mogu da izazovu alergijsku reakciju? Hijaluronski filer se proizvodi sterilan u obliku gela i njegova prednost je ta što je permanentan u odnosu na druge implante i nije životinjskog porekla, tako da ne može da izazove alergijsku reakciju.
 • Koliko dugo traju rezultati ( efekti )? Filer može trajati i do 24 meseci, u zavisnosti od toga gde je ubačen. Prvi put kada se koža napuni filerom, efekat je 8-12 meseci, a kanije redovnim popunjavanjem i do 24. Razlog toga je postepena razgradnja hijalurona u organizmu.
 • Kako ću izgledati nakon tretmana? Nakon tretmana postoji indicija za blago crvenilo i otok koji nestaje nakon 24h.Može se nastaviti dalje sa dnevnim aktivnostima, bez ikakve bojazni da će se to proširiti ili se nešto slično desiti. Izgledaćete osveženo, lepše i zadovoljnije.
 • Šta se savetuje nakon intervencije?Savetujemo ne konzumirati alkohol 24h sata nakon intervencije, kao i izbegavanje saune, solarijuma i prirodnog sunca, isti vremenski period.Bazen takođe izbegavati jedan dan, kao i treninge.

 

Za upotrebu hijaluronskih filera nema starosne granice, nabolje je uraditi ih preventivno, nakon pojave prvih bora, i drugih znakova starenja kože.

Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
 • |