Skinjexion - dubinsko brisanje bora

Gotovo da nema osobe na planeti koja ne teži zdravom, svežem i mlađem izgledu i mnogi su spremni da potroše pravo malo bogatstvo u potrazi za kozmetičkim eliksirom mladosti. U nastavku vam predstavljamo Skinjexion – nemedicinski antiage tretman lica visokih performansi za brisanje bora i vraćanje mladalačkog izgleda koži sa kojim nećete uzaludno trošiti svoje vreme, strpljenje i novac.

 

PODMLAĐIVANJE LICA NE MORA DA BOLI


Navikli smo da se kao najbolji anti age tretmani obično pominju oni koji podrazumevaju upotrebu iglica i koji deluje invazivno na kožu poput:

 

 • Injekcija botulinum toksina (Botox)
 • Injekcija hijalurona
 • Mikroinjekcija u mezoterapiji

 

Njihov pozitivan efekat na stanje kože je neosporan, ali važno je napomenuti da postoji nekoliko negativnih aspekata povezanih s ovim procedurama, a to su:

 

 • Visoki finansijski troškovi
 • Mogući osećaj bola i nelagodnosti
 • Pojava mogućih neželjenih efekata
 • Potreba za čestim ponavljanjem tretmana

 

Zato smo neprekidno u potrazi za odgovorom na pitanje kako podmladiti kožu lica tretmanima koji će biti podjednako efektivni, a istovremeno nežni prema koži.


Ericson laboratorija osmislila je upravo takav tretman!

SKINJEXION ERICSON LABORATOIRE


Ericson laboratorie smatra se liderom na veoma kompetitivnom tržištu profesionalne kozmetike i to zahvaljujući primeni inovativnog, naučno zasnovanog multiterapijskog pristupa nezi kože lica i tela.


Aktivni sastojci koji se koriste u ovim proizvodima su rezultat naprednih tehnologija. To uključuje zamrznute ćelijske ekstrakte, bio-tehnološke enzime, lipozome treće generacije, visoko polimerizovanu DNK, fito-hormone, sastojke protiv bora i proteine koji sprečavaju nakupljanje masnoća.


Ovi izuzetno efikasni molekuli donose revolucionarne inovacije u proizvodima za negu kože lica i tela od strane Ericson laboratorie, a jedan od vodećih među njima je upravo Skinjexion – tretman za čije se sprovođenje koriste proizvodi revolucionarne formulacije.

 

KOME JE NAMENJEN SKINJEXION TRETMAN?


Ovaj nehirurški koncept je specijalno kreiran za žene svih dobi koje žele potpun tretman sa vidljivim i dugotrajnim rezultatima, bez potrebe za medicinskim zahvatima bilo koje vrste.


Tretmanom se postiže efekat zdrave, odmorne, revitalizovane kože uz vidljivu redukciju bora na licu, bilo da su one nastale kao posledica prirodnog starenja kože ili su izazvane spoljašnjim faktorima.

 

KAKO UKLONITI BORE NA LICU?


Ericson antiaging tretman ima odgovor na ovo pitanje.

Podmladjivanje koze lica je moguće zahvaljujući revolucionarnoj kombinaciji tri visokotehnološka aktivna sastojka. Evo kako oni deluju:

 

 • NO AGE VXN - Ovaj napredni antioksidans ima sposobnost da uspori proces stvaranja bora, čineći kožu mladolikom i blistavom. Njegovo delovanje može se uporediti s efektom "anti-age injekcija", a dodatno stimuliše imunološki sistem kože.

 

 • BTX sinaptički agensi opuštaju mišiće koji su odgovorni za kontrakcije i bore. Rezultat je omekšavanje bora i postizanje glatke, mladolike kože.

 

 • Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine ima izvanrednu sposobnost da ispuni bore. Njegova molekularna težina omogućava mu da zadrži i mobilizuje vodu čak 1000 puta veću od svoje težine, čineći kožu hidriranom i bore manje vidljivim.

 

ZAŠTO JE SKINJEXION TRETMAN DELOTVORAN?

 

Tajna leži u pažljivo odabranim sastojcima preparata koji se koriste tokom tretmana.

Evo koji su sastojci u pitanju i kako deluju:

 • IMUDULIN predstavlja revolucionarni aktivni sastojak proizveden korišćenjem biotehnologije. Ima jedinstvenu sposobnost da stvori reaktivne molekule koje deluju kao antioksidansi u većim koncentracijama i pro-oksidansi u manjim koncentracijama. Ova dvostruka funkcija omogućava imudulinu da deluje kao biološki posrednik, podstičući imunološki sistem.

 

 • SNAP-8 predstavlja kombinaciju osam aminokiselina koje imitiraju dejstvo botulinum toksina. Njegova struktura je slična molekulu SNAP-25, prisutnom prirodno u našim ćelijama. Dejstvo SNAP-8 bazira se na imitaciji SNAP-25, što znači da takmičarski deluje na istom mestu, blokirajući biohemijski lanac mišićne kontrakcijeKao rezultat toga, sinaptička membrana nije u mogućnosti da efikasno oslobodi neurotransmitere i izazove kontrakciju mišića, čime se sprečava stvaranje bora i finih linija.

 

 • HIJALURONSKA KISELINA visoke molekularne težine igra ključnu ulogu u očuvanju hidratacije kože. Ona stvara mrežu na površini kože koja zadržava vlagu i sprečava dehidrataciju. Ova kiselina deluje kao svojevrsni molekularni "sunđer", sposoban da zadrži vodu 1000 puta težu od svoje sopstvene mase. Zahvaljujući ovom svojstvu, održava se elastičnost kože, čuvajući je hidriranom i mekom.


Pored toga, hijaluronska kiselina štiti kožu od spoljnih štetnih uticaja, igrajući ključnu ulogu u borbi protiv slobodnih radikala.
 

KOLIKO ČESTO SE RADI TRETMAN?

 

Dovoljno je da se uradi 4-6 tretmana, u razmaku od 7 do 10 dana, a sam tretman traje 60 min.
 

Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
 • |