Hidra clinic - dubinska hidratacija

Svako godišnje doba donosi nova iskustva za kožu. Leto i klima uređaji čine našu kožom masnom, znojavom, ali i dehidriranom. Kada je zima, spoljašnji vazduh isušuje kožu. Preko cele godine naša koža je izložena spoljašnjem uticaju.
Najvažniji korak u precesu nege kože je dubinska hidratacija. Od prisustva vode u koži, zavisi tonus i njena fleksibilnost, kao i izgled. Masnoća u koži deluje kao neka vrsta njene barijere, jer sprečava da voda ispari iz nje.
 

ZAŠTO JE HIDRATACIJA VAŽNA?


Oko 90% našeg tela čini voda, što znači da je hidratacija važna ne samo za našu kožu, nego i za celo telo. Vodom, telo iskorišćava hranljive stvari, a izbacuje štetne. Takođe voda kožu čini elastičnom i blistavom. Voda pomaže kod negativnih procesa starenja i pospešuje zaštitnu ulogu.
Na osnovu najnovijih inovativnoh istraživanja. ovaj tretman je osmišljen u cilju dubinske hidratacije kože koji deluje na prirodne mehanizme nastajanja vode u koži.
 

KAKO DELUJE TRETMAN DUBINSKE HIDRATACIJE?


Obogaćen je hidrolipidima koji su u stanju da prilagode nivo hidratacije kože u zavisnosti od vlažnosti spoljašnjeg vazduha. Svojim dvostrukim performansama, oni reprodukuju ulogu kožnog fosfolipida, tako da stvara prirodan hidrolipoidni film koji ima ulogu u zaštiti kože.

 

AKTIVNI SASTOJCI DUBINSKE HIDRATACIJE


Aktivni sastojci ovog tretmana su dobijeni biomedicinskim istraživanjem. Zbog svoje 3D strukture, imaju osobinu da optimizuju vlažnost kože i prilagode se u zavisnosti od spoljašnje vlažnosti. Takođe omogućavaju sintezu proteina, koji omogućavaju protok 3 milijarde molekula vode u sekundi i samim tim povećavaju procenat hijalurosnke kiseline. Cilj ovih aktivnih sastojaka je i da obnove suvu i oštećenu kožu i imaju ulogu u antiage tretmanu.
 

KOLIKO ČESTO TREBA RADITI DUBINSKU HIDRATACIJU?


U zavisnosti od potreba kože, hidrataciju treba raditi češće nego bilo koje druge tretmane. Preporučuje se kao samostalna ili složena procedura. Može se kombinovati sa svim estetskim tretmanima, gde ima široku ulogu u delovanju.
Ako se radi kao samostalna procedura, dovoljno je raditi jednom nedeljno 3-5 tretmana ( ako koža zahteva potpuni oporavak od suve do hidrirane ).
 

OPIS TRETMANA


Dubinska hidratacija je prijatan tretman koji uključuje dve vrste masaže, i prijatnu masku za lice, koja će Vam omogućiti osećaj hidriranosti već nakon jednog tretmana. Rezultati su vidljivi odmah, a nakon serije tretmana, koža je vidno popravljena, izglačana, jedra,zdrava, hidrirana. Ovaj tretman u kombinaciji sa kućnom negom, daje odlične trajne rezultate.

Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |