Microblading - Japansko iscrtavanje obrva

U današnje vreme je veoma moderno imati pravilne obrve, jednake i prosto...savršene. Microblading ( korak unapred ) metoda je manuelno iscrtavanje obrva, nanošenjem pigmenta tankim sečivom. Rezultat su potpuno prirodne obrve fenomenalnog izgleda.
 

ZAŠTO MICROBLADING ?


Ovom metodom je otvorena mogućnost iscrtavanja obrva i do 50% gušće i tanje kao i izgled hiper realističnih dlačica koje simuliraju čak i odsjaj prirodne dlačice. Kod microbladinga se takođe otišlo dalje u odnosu na ranije metode, jer obrva izgleda toliko prirodno, da Vas niko neće pitati da li ste je iscrtavali.

Bitno je napomenuti da se microblading radi u cilju izgleda što prirodnijih obrva, tako da trendovi ne diktiraju debljinu, vsiinu i boju obbrva, već isključivo Vaš lik i anatomija lica.

Dakle, oblik obrva se crta prema Vašoj fizonomiji, što opet dovodi do zaključka da ovakve obrve moraju izgledati prirodno i lepo.
 

 

TRAJNOST PIGMENTA


O trajnosti pigmenta je veoma nezahvalno govoriti, jer je ona usko povezana sa tipom kože, kao i negom nakon tretmana. Pigment koji se aplikuje u epiderm se vezuje za ćelije i traje isto toliko koliko i one same.

Kod problematične kože, one se obnavljaju nešto brže, pa se shodno tome može reći da je kod masnije i problematičnije kože trajnost pigmenta nešto kraća.

U proseku je dovoljno jednom godišnje osvežiti boju.
 

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU MICROBLADINGA I KONVECIONALNE TRAJNE ŠMINKE?


Microbladingom se, za razliku od crtanja obrva mašinicom, iscrtavaju tanje dlačice koje se ne razlivaju pod kožom i zato im je potrebno češće ponavljanje, ali zato imaju i prirodniji izgled.
 

ČESTA PITANJA

 

  • Kome je namenjena ova metoda? Ova metoda je namenjena svim osobama koje žele da izgledaju uredno, prirodno i negovano, a koje su iz različitih razloga ostale bez prirodnih obrva. Osobama koje svaki dan iscrtavaju svoje obrve i osobama koje žele da usavrše svoje oblik i gustinu obrva.

 

  • Da li je microblading štetan za prirodne obrve? Postojeće dlačice se ne uklanjaju, čak je i poželjno da postoje , zbog lepšeg i prirodnijeg uklapanja dlačica.

 

  • Koliko ovako iscrtane obrve mogu da traju? Trajnost pigmenta zavisi od tipa kože i nege koju sprovodi klijent nakon tretmana. Takođe zavisi i od lučenja sebuma, što znači da će osobe sa masnijom kožom raditi dve do tri korekcije godišnje ( prosek ), a osobe za normalnom i suvom jednu do dve korekcije ( prosek ).

 

  • Da li je procedura bolna? Microblading metoda se radi uz lokalni anestetik, samim tim je i bol smanjen, a poredi se sa bolom prilikom čupanja dlačica regije obrva.

 

 

POSTTRETMANSKI TOK

 

Nakon tretmana nega je veoma bitna, zato se svakom klijentu napomene da je 80% trajnosti boje vezano za njihovu negu kod kuće nakon tretmana. 10 dana nakon tretmana izbegavati solarijum, sunce, sauna, bazen, šminkanje obrva.Obrve se moraju mazati par puta dnevno, kako Vam stručna osoba objasni i samo se toga pridržavati.
 

VREME ISCRTAVANJA OBRVA


Iscrtavanje obrva microblading metodom traje oko 60min. prvi put, a korekcija nešto kraće. Najviše vremena se uglavnom posveti crtanju obe obrve i pravljenju simetrije.

Ova metoda je pogodna i za muški deo populacije, naravno u skladu sa prirodnim muškim oblikom obrva, pogotovo ako treba zamaskirati neki manji ožiljak i slično.

 

Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |