Svilene trepavice 3D - metoda 1 na 1

U današnje vreme malo je žena koje su potpuno zadovoljne izgledom svojih prirodnih trepavica. Shodno tome, one pokušavaju da na različite načine utiču na njihov rast i gustinu, uglavnom bezuspešno, a pritom oštećujući postojeće dlačice.

U saradnji sa najkvalitetnijom opremom za nadogradnju svilenih trepavica (LUXELASHES), predstavljamo Vam inovaciju 21.veka - svilene trepavice, ekstenzije postupkom 1 na 1.
 

ŠTA SU TO SVILENE TREPAVICE?


Potpuno prirodne, neškodljive, lagane ekstenzije od svile, koje izuzetno prijanjaju na Vaše prirodne trepavice i daju im duži i gušći izgled. Ova potpuno visokokvalitetna metoda imitacije prirodnih trepavica učiniće Vaš pogled neodoljivim.
 

KOLIKO TRAJU SVILENE TREPAVICE?


Same trepavice mogu trajati i do 6 ili 7 nedelja, ali se korekcija preporučuje na 2, 3 ili 4 nedelje, u zavisnosti od kvaliteta prirodnih trepavica. NAŠA PREPORUKA JE KOREKCIJA NA 3 NEDELJE, DA BI UVEK BILE SAVRŠENE.

 

POSTUPAK NADOGRADNJE


Postavljanje ekstenzija 1 na 1 znači lepljenje svilene trepavice na jednu prirodnu trepavicu. Radi se veoma detaljno, a samim tim i postavljanje svilenih trepavica ne može trajati ispod sat vremena. Pre početka same procedure, prirodne trepavice treba detaljno odmastiti. Prilikom nadogradnje, koriste se preparati koji su hipoalergijski i neškodljivi za oko. Dobro i uspešno postavljene svilene trepavice ne bi smele da žuljaju i smetaju. Neškodljive su i za odobe koje nose sočiva.
 

 

 

KAKO OTPADAJU TREPAVICE, A KAKO SE SKIDAJU?


Svilene trepavice otpadaju zajedno sa prirodnom trepavicom, ali pri normalnoj i predodređenoj regeneraciji trepavica. Ne postoji nasilno otpadanje Vaših trepavica usled nošenja svilenih ekstenzija. Prirodne trepavice se regenerišu na 4 ili 5 nedelja. Zajedno sa njima otpadaju i svilene. Svilene trepavice koje su zalepljene na prirodne koje nisu u fazi regeneracije, ostaju, i drže se do vremena njihove regeneracije. Na korekciji se dopunjava praznina koja je zamenjena novim prorodnim trepavicama. Ukoliko želite da skinete ekstenzije, preporuka je da to uradi stručno lice, da ne bi došlo do oštećenja prirodnih dlačica.
 

KAKO ODABRATI DUŽINU?


Dužina ekstenzija se bira u skladu sa okom i prirodnom trepavicom. Ukoliko želite da svilene trepavice budu dosta duže od prirodnih, to je moguće, ali naša preporuka je raditi onda korekciju na dve nedelje, jer je onda trajnost svilrnih trepavica kraća.

Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |