BIOREVITALIZACIJA KOŽE

ŠTA JE TO BIOREVITALIZACIJA?


Nakon duge i hadne zime, našoj koži je potreban poseban tretman.
Koža pamti svaki spoljašnji faktor koji je uticao na nju, zato je neophodno pomoći joj da se oporavi od posledica koje su negativne po nju.
 

KAKO PREPOZNAJEMO KOŽU KOJOJ JE POTREBNA BIOREVITALIZACIJA?


Starenje kože je usko povezano sa gubljenjem hijaluronske kiseline iz nje. Što je koža starija, hijaluron se smanjuje, gubi se voda, kolagen se sporije proizvodi, koža gubi elastičnost i tonus, izgleda umorno. Biorevitalizacijom postižemo nadoknadu hijalurona u koži, podižemo nivo vode i delujemo na produkciju kolagenih vlakana.
 

KAKO BIOREVITALIZACIJA DELUJE NA KOŽU?


Primenom inekcione hijaluronske kiseline delujemo na potkožno tkivo, aktiviranje fibroplasta, postepeno povećavanje produkcije kolagena i elastina i samim tim dovođenja kože do prirodne biorevitalizacije.

* Glavno pitanje naših klijenata je da li postoji razlika između biorevitalizacije i klasične mezoterapije i filera. Postoji, a objašnjenje je sledeće:

 • Biorevitalizacija i metoda mezoterapije se razlikuju u tome što je kod biorevitalizacije potrebno mnogo manje tretmana, a efekat je bolji i potpuniji.
 • Biorevitalizacija i klasična metoda ubrizgavanja hijaluronskog filera se razlikuju u tome što biorevitalizacija ne rešava samo problem dubokih bora, već se bori i sa ostalim preoblemima kože, što daje za rezultat potpuni oporavak ( revitalizaciju ).

 

U oba slučaja, biorevitalizacija daje brže i bolje efekte sa manjim brojem tretmana.


Indikacije biorevitalizacije:

 • loš ten
 • opuštena koža
 • duboke bore
 • proširene pore
 • sitne bore oko očiju
 • revitalizacija regija kao što su dekolte, vrat i lice
 • perutanje kože
 • ljubitelji solarijuma
 • pušačke bore oko usana
 • podizanje tonusa

 

KAKO SE IZVODI TRETMAN?


Pre tretmana koža se namaže lokalnim anestetikom u vidu kreme, a onda se malim iglama obrađuje cela površina lica, vrata i dekoltea, pažljivo i bezbolno.

Bitno je napomenuti da sam tretman biorevitalizacije traje 30-45min, što mu je takođe prednost u odnosu na ostale tretmane. Na mestu uboda, koža će biti blago crvena, pa se nakon tretmana ne preporučuje masiranje, diranje ili utrljavanje bilo kojih vrsta preparata.

Preporuka: Uraditi 2 - 4 tretmana na dve nedelje ( jedna serija), održavanje rezultata jednim tretmanom u dva meseca i dve do četiri serije godišnje u razmaku od 6 do 12 meseci, u zavisnosti od stanja kože.

Preparati koji se koriste za tretman biorevitalizacije su napravljeni kao koncentrovani gel nemodifikovane hijaluronske kiseline sa velikom masom molekula, iz tog razloga ostaju u koži deset do petaest dana i obezbeđuju stvaranje kolagena i elastina.

Biorevitalizacija je način da na brz i bezbolan način dovedete Vašu kožu u lepše i zdravije stanje.

Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
 • |