Lash Lift trepavice

Sudeći po istorijskim izvorima metode i postupci ulepšavanja očiju i trepavica datiraju još od pre nove ere. Pre skoro 3000 godina u Starom Egiptu postojali su tretmani bojenja i iscrtavanja kapaka, obrva i trepavica ugljem i crnom kanom, kojom su se isticale oči i postizao dramatičan efekat.


Želja da se oči ulepšaju da bi dominirale licem nije, dakle, neka novotarija i tekovina savremenog sveta. Posle mnogobrojnih metoda za ulepšavanje i lifting trepavica, kao što je nadogradnja ekstenzijama i svilene trepavice, s ponosom vam predstavljamo sasvim prirodnu metodu kojom se poboljšava dužina, gustina i boja – Lash Lift trepavica. Iskustva korisnica su toliko pozitivna da tražnja za ovim tretmanom prevazilazi sve metode do sad.

 

lash lift trepavica


Krenimo redom: šta je Lash Lift trepavica zapravo i u čemu je revolucionarna razlika?

 

Šta je Lash Lift trepavica?


Revolucionarni preokret kada je lifting trepavica u pitanju doneo je Lash Lift tretman, jer na potpuno prirodan način, bez dodataka veštačkih umetaka, postiže upravo onaj fenomenalan efekat kakav imaju veštačke trepavice. Tretman donosi uvijanje, bojenje i keratinsko jačanje i u nekoliko koraka dobijate idealno oblikovane, guste, tamne, duge i jednom rečju – savršene trepavice.


Do sada je za podizanje trepavica cena lepote bila previsoka, jer je uključivala lepak, veštačke umetke, česte korekcije i niz pravila kojih se trebalo pridržavati, a danas lifting trepavica Lash Lift metodom, pored savršenog izgleda, donosi i negu i dubinsko hranjenje vaših trepavica. Upravo zbog toga Lash Lift trepavica, iskustva korisnica to nedvosmisleno potvrđuju, namenjen je svim ženama, a posebno damama:

 • koje su skinule ekstenzije i žele da oporave svoje, tretmanima oštećene, trepavice od korena pa sve do vrhova
 • koje ne žele ili zbog alergijskih reakcija ili fizičkih iritacija ne mogu da nose ekstenzije
 • koje nisu zadovoljne dužinim, gustinom, bojom i oblikom prirodnih trepavica
 • koje imaju spušten kapak, pa bi lifting trepavica vizuelno ispravio nedostatak

 

Ukoliko se odlučite za ovakvo podizanje trepavica, cena će biti niža nego kod ugradnje umetaka, a trepavice podjednako lepe i efektne i baš zbog toga lifting trepavica postaje omiljeni tretman sve većeg broja žena širom sveta.

 

Najbolje ćete razumeti šta je Lash Lift trepavica ako objasnimo kako tretman izgleda korak po korak:
- 1.korak: uvijanje (na koren trepavica nanosi se prirodno sredstvo za uvijanje, koje se nakon delovanja nežno skida mikroaplikatorom)
- 2.korak: fiksiranje (preparat-fiksator nanosi se da bi se učvrstio željeni oblik trepavica)
- 3.korak: bojenje (klasično bojenje trepavica, obično u crnu ili crno-plavu nijansu, što može zameniti svakodnevnu upotrebu maskare)
- 4.korak: keratin (svojevrsna nega trepavica keratinskim preparatom koji je obogaćen arganovim uljem, proteinima i aminokiselinama)

 

Polutrajno podizanje, uvijanje, bojenje, definicija i nega sastavni su deo tretmana Lash Lift trepavica. Iskustva korisnica ove metode toliko su pozitivna, da bolja preporuka od toga ne postoji.

 

lash lift trepavica

 

Prednosti Lash Lift metode

 

Lifting trepavica je prirodna metoda i nežna alternativa veštačkim trepavicama, a benefiti u odnosu na ostale metode, su sledeći:

 • odmah vidljivo podizanje, volumen, boja i dodatna definicija
 • trepavice su duže, gušće, tamnije, savršeno oblikovane, jednom rečju – neodoljive
 • proces je prirodan, bezbolan, prilično brz i apsolutno bezbedan jer ne oštećuje trepavice
 • tokom procesa trepavice se hidriraju, dubinski hrane i neguju, što nije odlika ni jedne druge kozmetičke metode
 • efekti traju neverovatnih 6 do 8 nedelja, što je duže u odnosu na bilo koji tretman do sad. U tom periodu nema korekcija i nema neprijatnih odlepljivanja umetaka
 • samo u prva 24 sata morate izbegavati kvašenje, saunu i solarijum, posle toga živite i ponašate se sasvim uobičajeno
 • ne morate, mada možete, da koristite maskaru, jer će trepavice posle tretmana izgledati kao da ste je upravo nanele
 • istovremena nega i podizanje trepavica (cena ovog prirodnog tretmana koji objedinjuje negu i lifting, niža je od cene ostalih kozmetičkih metoda)

Ne pitajte se više šta je Lash Lift trepavica, već dođite po svoje duge, guste, crne, definisane, neodoljive prirodne trepavice.

Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
 • |