Zašto je laserska epilacija najbolji izbor?

Svaka žena, kao i muškarac voli da ima lepu i negovanu kožu. Laserska epilacija upravo je jedan od inovativnih i potpuno sigurnih načina da koža ima svilenkast sjaj i besprekornu mekoću.

 

Godinama unazad, razvijale su se različite metode za održavanje glatkoće tela, i ujedno stvaranja osećaja neverovatne prijatnosti. Zahvaljujući kvalitetnim otkrićima kao što je laser, danas su kreirane raznovrsne, proverene tehnike za negovanje lica i tela, među kojima se niže i dobro poznata trajna epilacija.

 

Beograd je centar značajnih zbivanja, i svakodnevno možemo videti poznate ličnosti koje posećuju savršene kozmetičke salone. Uklanjanje dlačica za našu estradu posao je definitivno koji poveravaju profesionalnom osoblju popularnih salona u prestonici. Zbog toga je „trajna epilacija Beograd“ jedna od najtraženijih kategorija.

 

Laserska epilacija je neizostavan deo moderno opremljenih salona, a Plaza Beauty center u srcu prestonice predstavlja savršeno mesto lepote.

 

Uz kvalitetne i prepoznatljive tretmane kao što je laserska epilacija, cena predstavlja pravu sitnicu i zanemarljiva je u poređenju sa osmehom savremene žene, koja je zadovoljna negom lica i tela.

 

Mnogo je razloga zbog kojih je uklanjanje dlačica laserom najbolji izbor, a profesionalni saveti i konsultacije su uvek dostupni na dohvat ruke.



Laserska epilacija je efikasna i bezbedna

 

Uklanjanje upornih dlačica može da bude vrlo neprijatno i bolno, posebno ukoliko se radi o tradicionalnim metodama. Kada je u pitanju epilacija, cena je minimalni izdatak u poređenju sa osećajem lagodnosti i prijatnosti tokom samog tretmana.

 

Laserska epilacija na moderan način u Plaza Beauty center-u vrši se na moderan način, uz najkvalitetnije aparate koji omogućavaju uklanjanje i duboko ukorenjenih dlačica.


Efikasnost metode ogleda se u trajnom uklanjanju svih dlačica na licu i telu, prodiranjem do folikula dlake. U tome je i tajna lasera najnovije generacije, jer se pruža pedantna, bezbedna i trajna epilacija.

 

Beograd vam daje priliku da u fenomenalnom salonu imate u potpunosti bezbedan tretman sondom koja vrši funkciju dvostrukog hlađenja kože. Efikasnost postupka uklanjanja dlačica ogleda se u odličnoj brzini, maksimalno do 60 minuta.

 

laserska epilacija

 

Laserska epilacija je veoma delotvorna i daje sjajne rezultate

 

Stanje i izgled kože veoma je značajan faktor koji određuje koliko tretmana je potrebno da bi bila efikasna epilacija. Cena je takođe odrednica istih faktora, uz proverenu i ispitanu metodu. Konkretno, boja dlake, debljina i čvrstoća, kao i snaga korena određuju tačan broj tretmana, da bi laserska epilacija dala uspešne rezultate.

 

Dosadašnja iskustva delotvornosti najmodernijeg lasera pokazuju da je potrebno minimalno 2, a najviše do 6 tretmana za trajno rešavanje problema dlačica na telu. Kako sama dlaka ima karakterističan, trofazni rast, delotvornost je zagarantovana, ali se primećuje u različitom trenutku.

 

Sjajni rezultati koje daje laserska epilacija mogu se videti već u prvih 10 dana, kada počinju bez brijanja da otpadaju same dlačice. U zavisnosti od broja tretmana, očekuje se da interval ponavljanja bude od 5 do 8 nedelja.

 

Obično se savetuje da zima bude godišnje doba u kojem će se realizovati trajna epilacija. Beograd u novom salonu koji koristi isključivo delotvorne i najmodernije lasere, daje priliku da se i osunčana koža podvrgne tretmanu, bez bojazni da će se pojaviti nepravilnosti i fleke na koži.


Laserska epilacija daje brze, efikasne i rezultate kojima ćete biti oduševljeni. Glatka, svilenkasta i nežna koža postaće vaša svakodnevnica, a čvrste i oštre dlačice na licu i telu daleka prošlost.

 

laserska epilacija

 

Kada se sprovodi najmodernija laserska epilacija, cena ima odličan odnos sa kvalitetom usluge, koji se manifestuje osmehom i zadovoljstvom svakog klijenta.

 

Zahvaljujući korišćenju tehnologije lasera najnovije generacije, profesionalnosti i ljubaznosti osoblja, Plaza Beauty Centar biće omiljeno mesto velikog broja klijenata.

 

Pozivamo vas da nas kontaktirate za svaku nedoumicu, pošaljete upit i posetite salon, kako biste se uverili u besprekoran kvalitet svakog tretmana.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24