Ericson tretmani lica

U svetu savremene nege tretmani lica nisu samo ritual lepote već put ka oživljavanju zdravog sjaja i vitalnosti naše kože.


Ericson tretmani lica predstavljaju visoko efikasne i luksuzne procedure za negu kože koje koriste proizvode i tehnike razvijene od strane brenda Ericson Laboratoire. Dizajnirani su da zadovolje različite potrebe i tipove kože pružajući joj duboku hidrataciju, čišćenje, regeneraciju i podmlađivanje.

 

ERICSON LABORATOIRE


Ekskluzivni brend Ericson Laboratoire nastao je u Francuskoj sinergijom naučnih znanja profesora Ericsona, švedskog hirurga specijaliste za opekotine, i iskustva njegove supruge, profesionalne kozmetičarke. Osnivanjem Ericson Beauty Treatment Centra u Parizu 1962. godine, ovaj luksuzni brend postaje nadaleko čuven.


Naučni pristup, kontinuirano istraživanje, napredna tehnologija, potpuna bezbednost i sposobnost formula da efikasno rešavaju najsloženije estetske probleme Ericson Laboratoire čine izvanrednim.


Ericson Laboratoire brend je zastupljen u više od 50 zemalja, a samo u Francuskoj postoji više od 550 kozmetičkih centara i klinika za negu kože koje koriste Ericson preparate.

 

ERICSON LABORATOIRE PREPARATI


Ono što Ericson preparate čini posebnim su odmah vidljivi rezultati.


Za postizanje visoke čistoće i visoke koncentracije aktivnih sastojaka, kvaliteta i efikasnosti proizvoda, koriste se najnaprednije tehnološke metode proizvodnje i prečišćavanja, uključujući biotehnologiju i kriogenizaciju.


Ericson Laboratoire su među prvima u Francuskoj koji su protiv starenja kože koristili ćelijsku terapiju u kozmetologiji. Jedinstveni smrznuti serumi koje je izumeo profesor Ericson već decenijama se koriste kao regenerativni i stimulativni agensi za usporavanje starenja kože.


Svake godine kompanija razvija inovativne kozmetičke sastojke i stvara nove proizvode za lice i telo. Efikasnost i bezbednost proizvoda se uvek procenjuju u Erikson laboratorijama kroz rigorozno kliničko istraživanje, a tek nakon potvrda pozitivnih rezultata testova, novi proizvodi dolaze u ruke kozmetičara širom planete.

 

VRSTE TRETMANA LICA


Program Ericson tretmana lica zasnovan je na dubokom razumevanju različitih faktora koji utiču na stanja kože, kao što su opuštenost kontura lica, umor od starosti, hormonski disbalans itd.


Među popularne Ericson tretmane ubrajaju se:

 

 • GENXSKIN – kozmeto - genetski tretman koji stimuliše 14 gena uključenih u sintezu potpornih vlakana kože
 • HIDRA CLINIC – tretman dubinske hidratacije
 • SKINJEXION – anti age tretman koji utiče na facijalne bore brzo i efektno
 • SLIM FACE LIFT – nehirurški tretman za lifting lica i tretiranje masnih naslaga
 • VITAMIN ENERGY – energetski buster tretman sa dvostrukim delovanjem multivitamina i biljnog taurina
 • PUR OXYGENE – preparati za kućnu negu protiv oksidativnog stresa
 • ACTI BIOTIC – tretman za lečenje masne i kože sklone aknama
 • BIOPTIC – tretman za najosetljiviji deo lica oko očiju, protiv nadutosti, podočnjaka i starenja
 • ENZYMACID – efekat eksfolijacije i pilinga sa višestrukim dejstvom
 • PERFECTION – tretman dubinske depigmentacije, kao i mnogi drugi.

 

I profesionalni i kućni programi nege kože izrađeni su na osnovu naučnog medicinskog pristupa i koncepta multiterapije koji podrazumeva upotrebu biokompleksa ciljanog delovanja u kombinaciji sa tradicionalnim metodama fito, aromaterapije i vitaminske terapije.

 

PODMLAĐIVANJE LICA UZ SKINJEXION


SKINJEXION tretman je inovativna metoda za podmlađivanje lica koja koristi visoko kvalitetne proizvode Ericson Laboratoire kako bi se postigla revitalizacija i osveženje kože. Ovaj tretman je posebno dizajniran za umanjenje znakova starenja, protiv bora i opuštanja kože, ostavljajući vas s mlađim i zdravijim izgledom.


Skinjexion predstavlja kombinaciju tri aktivna sastojka sa brzim dejstvom i efektom na facijalne bore.

 

 • NO AGE VXN – antioksidans koji usporava stvaranje bora.
 • BTX sinaptički agensi opuštaju kontrakciju kože, što dovodi do zaglađivanja bora.
 • Hijaluronska kiselina popunjava bore tako što ima moć da zadrži vodu do 1000 puta svoje težine.

 

Indikacije:

 

 • Redukcija bora
 • Smanjenje podbradka
 • Opuštena koža
 • Bolji tonus i zategnuta koža

 

Preporučuje se da se tretman izvodi u serijama kako bi se postigli najbolji rezultati, a stručnjak će vam pomoći da odaberete pravi kozmetički protokol za vašu kožu.
 

DUBOKA HIDRATACIJA LICA


HYDRA CLINIC tretman deluje direktno na prirodne mehanizme hidratacije kože. Ova formula prilagodila je količinu vlage potrebne za kožu u zavisnosti od nivoa vlažnosti u atmosferi, zahvaljujući prisustvu inteligentnih hidrolipida u sastavu preparata.


Zbog svojih dvostrukih performansi hidrolipidi zamenjuju stvarnu funkciju fosfolipida u koži i ponovo stvaraju hidrolipidnu strukturu kože.


Aktivni sastojci Hydro clinic tretmana su:

 

 • Lipidure koji optimizuje sadržaj vlage u koži. Prilagođava svoju konfiguraciju u zavisnosti od vlažnosti okoline i radi u sinergiji sa prirodnim mehanizmima hidratacije kože.
 • Aquaphyline podstiče cirkulaciju vode iz dermisa do epiderma i povećava sadržaj hijaluronske kiseline.
 • Skin repair bio pomaže obnavljanje i zarastanje tkiva kože, povećava sintezu proteina u epidermalnoj diferencijaciji, omogućava popravku epiderma kod suve i oštećene kože.
 • Moisturizing micropatch deluje kao druga koža i omogućava skladištenje aktivnih sastojaka u međuprostoru strukture flastera dok se postepeno oslobađaju u slojeve kože. Rezultat je dugotrajno hidrirajuće dejstvo.

 

GENX SKIN – ANTI AGE TRETMAN LICA


Glavni faktor starenja kože su geni koji su uključeni u sve procese našeg života.


Naučno je dokazano da je starenje kože posledica hibernacije gena. Sa godinama, naši geni se uspavaju, postanu manje aktivni. Rezultat je tanja koža kojoj se smanjuje se elastičnost i tonus. Masni sloj se spušta ka bradi i lice menja geometriju. Prepoznatljivi trougao lepote koji daje mladalački izgled licu se menja i formira obrnuti trougao karakterističan za stariju kožu. Razlaganje strukture ekstracelularnog matriksa dovodi do gubitka elastičnosti kože i stvaranja bora koje daju negativnu ekspresiju lica i obrnuti trougao lepote.


GenXskin proizvodi su zasnovani na moćnoj inovativnoj supstanci Matrigenics 14G koja je odgovorna za reaktivaciju 14 gena uključenih u formiranje ekstracelularnog matriksa i sintezu elastina i kolagena.


Ovaj tretman visokih performansi štiti kožu i stimuliše njene vitalne funkcije. Ima moć da probudi zaspale gene koji će poboljšati stanje naše kože pokretanjem pozitivnih molekularnih i biohemijskih reakcija. Kao rezultat dolazi do povećanja tonusa, gustine i elastičnosti kože i vidljivog podmlađivanja.


GenX skin anti age tretman lica daje primetne rezultate nakon 14 dana upotrebe.
 

VITAMINSKI TRETMAN LICA


U savremenoj profesionalnoj nezi kože, vitamini igraju posebno važnu ulogu. Svakodnevni stres, tempo velikih gradova, zagađenje, greške u ishrani dovode do hroničnog umora, a koža prolazi kroz stanje iscrpljenosti i treba je obnoviti dodatnom energijom.


Naučnici Ericson laboratorije kreirali su program Vitamin Energy sa visokim sadržajem esencijalnih vitamina neophodnih koži (vitamini C, A, K, D, E i B grupe).


Energetski HTAC BOOSTER bogat je biljnim taurinom (eliksirom života i mladosti) zahvaljujući kojem koža dobija ujednačen ten, zategnut izgled i zaštićena je od oksidativnog stresa.


Vitamin Energy tretman ima visoku koncentraciju vitamina C (20%) koji izbeljuje kožu, pročišćava je i štiti od slobodnih radikala. Pored toga utiče na redukovanje sitnih bora i ujednačavanje tena.


Tokom procedure koristi se visokofrekventni vibro aparat koji stimuliše mikrocirkulaciju. Ovo olakšava prodor aktivnih molekula preparata u dublje slojeve kože.


Vitamin Energy tretman daje izuzetne rezultate:

 

 • Vraća energiju ćelijama kože
 • Štiti od oksidativnog stresa i zagađenja
 • Ujednačava ten
 • Redukuje bore
 • Vraća koži tonus
 • Stimuliše proizvodnju kolagena i elastina
 • Otklanjanja tragova umorne kože

 

ERICSON TRETMANI LICA - CENOVNIK


U Plaza Beauty Center-u Ericson tretmani lica pružaju jedinstveno iskustvo nege kože koje spaja luksuz i inovativnost uz fantastične rezultate.

 

 • GenX skin – antiage tretman - 7000 rsd
 • Hydra clinic – dubinska hidratacija - 7000 rsd
 • Ericson line – dubinsko brisanje bora - 9000 rsd
 • Vitamin Energy tretman – koktel vitamina - 7000 rsd

 

Bez obzira na vaše potrebe i tip kože, naši tretmani će vam pomoći da postignete svež, blistav i zdrav izgled.

Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
 • |