Ruski volumen trepavica - 6D - 7D - Full volumen

Zahvaljujući najnovijim metodama današnjice, više nama prepreka za savršen izgled. Do savršenog volumena i idealne dužine trepavica možete lako doći uz pomoć metode ruski volumen ( ekstenzija trepavica ), a Vaš pogled će izgledati besprekorno.
 

ŠTA JE TO METODA NADOGRADNJE RUSKI VOLUMEN?


Bazira se na nadogradnji dlaka koje su odabrane od najfinije svile ili nerca. Na jednu prirodnu dlaku može se dodati od 2 do 6 dlačica i stvoriti savršen izgled gustine trepavica, a dužinu možete birati same, ali najbolje je raditi u skladu sa okom.
 

KOLIKO TRAJE TRETMAN?


Ova procedura je prilično složena, i treba je raditi stručno, da bi efekat bio pravi. Zato, ovaj tretman mora trajati oko 2 , 2 i po sata, ali opet zavisi od gustine koje želite.
 

RAZLIKA METODE RUSKI VOLUMEN I METODE 1 NA 1


Ruski volumen se odlično pokazao u vrelim letnjim danima, na moru, gde je prisustvo maskare nemoguće. Budući da su trepavice metode ruski volumen veoma guste, neće biti problem iako ispadne po koja trepavica ( sto je normalan proces ), jer ih ostaje još mnogo, što kod metode 1 na 1 nije situacija. Obe metode su super, sem što je metoda ruski volumen u prednosti kod devojaka koje prirodno imaju retke trepavice.
 

TRAJNOST EKSTENZIJA


Trepavice metodom ruski volumen traju i do 2 meseca, ali je naša preporuka raditi dopunu istih na 4 do 5 nedelja, da bi uvek izgledale savršeno i uredno.
 

PROCES OTPADANJA


Ista varijanta je kao i kod metode 1 na 1 svilenih trepavica. Sa prirodnom regeneracijom trepavica, otpadne i nadograđena trepavica. Ne postoji nasilno kidanje ili otpadanje Vaših trepavica. Ukoliko ne želite više da imate ekstenzije, najbolje je da Vam uklanjanje istih uradi stručno lice, da ne bi došlo do oštećenja prirodnih trepavica.
 

BEZBEDNOST TREPAVICA


Ova metoda je potpuno bezbedna i bezbolna, jer se koriste preparati koji su hipoalergijski i namenjeni isključivo za rad regije oko očiju.

UKOLIKO ŽELITE POGLED OD MILION DOLARA,ZAKAŽITE VAŠ TERMIN VEĆ DANAS.

Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |