Mezoterapija – besprekorna i hranljiva nega lica i tela

Fenomenalan, jedinstven i veoma hranljiv način da vašoj koži poklonite vitaminsku negu, jeste mezoterapija lica, ali i tela. Može se realizovati sa ili bez igli, i podrazumeva pružanje koži hranljivih materija, kao i regulisanje problematičnih pojava na licu, vratu, dekolteu i ramenom pojasu, ali sve češće i na butinama i zadnjici, kao i regiji stomaka.

 

Pravo je pitanje, sta je mezoterapija? Reč je o medicinsko estetskom tretmanu koji se realizuje ubrizgavanjem lekovitih supstanci mikroiglama u epiderm i derm slojeve kože. Koristi se kao tradicionalna metoda u nezi, ali je danas oplemenjena inovativnim postupcima i efikasnijoj proceduri, nego što je to bilo pre 50 godina. 



glatko-lice-uz-mezoterapiju

 

Kada se kao opcija za dodatak vitamina, minerala i aminokiselina razmatra baš mezoterapija, cena će zavisiti od odabranog koktela sastojaka, regije koja se tretira, kao i obima potrebnih injektiranja. Slična metoda koja se vrši bez igli, naziva se mezoporacija i vrši se uz primenu pulsne struje.

 

Bez obzira za koji tip se odlučili, mezoterapija lica i tela veoma je blagotvorna i hranljiva za kožu, kao i u potpunosti bezbolna, čak i kada se radi o korišćenju tankih iglica. Ako vas kao područje zanima mezoterapija Beograd, Plaza Beauty center vam može pružiti savršene medicinske i estetske tretmane.

 

Šta je mezoterapija?


Već smo obrazložili da je klijentima veoma značajno pitanje sta je mezoterapija. Radi se o vrlo modernoj tehnici ubrizgavanja kombinacije sastojaka, poznatije kao mezokoktel. Uz gotovo nevidljive iglice vrši se injektiranje kompleksa vitamina, aminokiselina, preparata prirodnog, biljnog porekla, a dodaju se i lipolitici i venotonici.

 

Mezoterapija lica podrazumeva drugačiju kombinaciju od one predviđene za regije tela. U svakom slučaju, mezokoktel predlaže profesionalni i iskusni doktor, kako bi dejstvo sastojaka bilo u potpunosti odgovarajuće i predviđeno za regiju lica ili tela.


Kada se bira mezoterapija, Beograd nudi mogućnost za varijantu sa i bez igli. Iglice se aplikuju do 2 milimetra dubine, na maksimalno do 2 centimetra širine rastojanja.


Tretman se realizuje bez anestetika ili eventualno uz kremu. Sprovodi se u dogovorenim serijama mezokoktela, kojih može imati od 3 do 12, i ponavljaju se na nekoliko nedelja. 

 

mezoterapija-tretman

 

Koje probleme rešava mezoterapija lica i tela?


Mezoterapija lica i tela obuhvata širok dijapazon rešenja za raznovrsne probleme sa kožom. Obuhvata odličnu prevenciju na pojavu bora, ali je i blagotvorna za njihovo uklanjanje.

 

Pruža negu i hidrataciju kože, a rešava i probleme upornih akni i fleka. Iako deluje neverovatno, mezoterapija lica obuhvata i regiju glave pokrivenu kosom, pa ima odlično dejstvo na sprečavanje opadanje kose.


Kada se radi o mezoterapiji tela, ovaj tretman je značajan za uklanjanje masnih naslaga i celulita. Zbog svega toga, kada se bira tretman mezoterapija, cena je rezultat odabira željene varijante sa ili bez igle, regije tela i obima potrebnih injektiranja. 

 

Koje efekte ostvaruje mezoterapija lica i tela?


Tretman mezoterapije vrlo je delotvoran i obnavlja kožu lica i tela. Iako se realizuje u serijama i većem broju tretmana, to ne znači da su rezultati sporiji. Naprotiv, mezoterapija lica i tela ima odlične efekte na stanje kože, a brzina njihovog ostvarenja zavisi od stepena problematičnosti regije koja se tretira.

 

Ukoliko je vaš izbor mezoterapija Beograd, Plaza Beauty center vam daje proverene tretmane sa hranljivim materijama za svaki deo tela.

 

Za potpuno rešenje problema masti i celulita savetuje se kombinacija sa metodom lipolize. Dok će mezoterapija uticati na suzbijanje i eliminisanje masti dodatkom hranljivih sastojaka, lipoliza će efikasno razgraditi slojeve masnih naslaga.

 

Najbolje je realizovati kombinaciju tretmana za telo, dok je mezoterapija lica u potpunosti savršena i bez dodatka drugih metoda.


Razmotrili smo najvažnija pitanja, a to je sta je mezoterapija, koje probleme rešava i kakvi se efekti mogu očekivati u tretmanima tokom vremena. Nega lica i tela neminovnost je današnjice, a naše poznate ličnosti dokaz su da su medicinski i estetski tretmani u Plaza Beauty center-u vrlo delotvorni i pravo osveženje za kožu.

 

Pronađite deo nege koji vas zanima i kontaktirajte profesionalno osoblje za svaki tretman. 


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24