Želite glatku koža bez dlačica? Laserska epilacija je rešenje

Dok preko leta razmišljamo koji kupaći kostim, suknja ili šorts će najviše da istakne našu figuru, često se neprijatno iznenadimo dlačicama na nogama i ostalim delovima tela koje su slučajno “preživele” dok smo ih samostalno uklanjali, ili jednostavno prebrzo porasle. Da vam ovakve stvari ne bi zadavale muke, pravo rešenje je lasersko uklanjanje dlaka. 



Jedna od popularnih metoda je trajna epilacija. Iskustva zadovoljnih klijenata Plaza Beauty Centra govore da je najbolje rešenje za sve one koji žele besprekorno galtku kožu upravo laserska epilacija. Beograd zbog toga postaje mesto koje žene, ali i muškarci sve češće posećuju zarad ovog tretmana.


Šta je laserska epilacija

 

Zaboravite na dosadne dlake i brijače. Laserska epilacija predstavlja najbezbolniju i najsavremeniju metodu za uklanjanje neženjenih dlačica sa bilo kog dela tela. Ona je minimalno invanzivna i u potpunosti neškodljiva, a mogu da je koriste kako žene, tako i muškarci.


U našem centru se epilacija radi Alma Soprano laserom, koji se smatra najboljim laserom u Evropi. Ako je vaša želja trajna epilacija, iskustva mnogih korisnika pokazuju da je Alma Soprano laser broj jedan. Smatra se da je on jedini aparat koji u potpunosti i trajno eliminiše dlake.


Lasersko uklanjanje dlaka je u potpunosti bezbolno, a to se postiže uz pomoć specijalne sonde koja obezbeđuje dvostruko hlađenje od -0,3 stepena Celzijusa. Laserski snop deluje tako što se uz pomoć melanina, pigmenta koji se nalazi u folikuli dlake, apsorbuje pretvarajući se u toplotu koja uništava koren dlake. Pri ovom postupku zbog specijalnog sistema hlađenja, koža ostaje netaknuta i u potpunosti sigurna.


Alma Soprano aparat koji koristimo u našem centru u potpunosti prodire do folikula dlake i jedini je laser koji može da se koristi na preplanuloj koži, bez bojazni da će Vam se nakon tretmana pojaviti fleke.


Zbog toga ne čudi da su, kada je u pitanju laserska epilacija, Beograd i naš centar mnogima broj jedan i mesto koje rado posećuju.

 

Posle koliko tretmana su vidljivi rezultati

 

Kao i kod većine tretmana, lasersko uklanjanje dlaka je potrebno ponoviti nekoliko puta, da bi se postigli trajni rezultati. Broj tretmana će zavisiti od nekoliko faktora, a neki od njih su debljina dlake, njena struktura i boja.


Prvi rezultati će biti vidljivi već nakon 10 dana do 2 nedelje. U najvećem broju slučajeva, potrebno je uraditi 2-3 tretmana, ako se radi epilacija pazuha, prepona i muških dlaka. Kada se radi trajna epilacija, iskustva pokazuju da je za regije gde su dlačice svetlije i tanje, kao što je slučaj sa licem i nausnicama, za konačne rezultate potrebno uraditi 4-6 tretmana.


Sam postupak uklanjanja dlačica je neophodno ponoviti više puta zbog njihove eliminacije koja se dešava samo u fazi kada rastu.

 

zena sedi u donjem vesu


Pre tretmana se obavezno obavite konsultativni pregled. Kontaindikacije su moguće u slučaju:

 

  • trudnoće i dojenja
  • prirpeme za vantelesnu oplodnju
  • herpesa
  • epilepsije
  • malignih oboljenja
  • kožnih oboljnja
  • upotrebe pojedinih lekova

 

Kako se pripremiti za tretman

 

Da biste postigli idealne rezultate, potrebno je da se adekvatno pripremite za tretman:

 

  • Regiju sa koje želite da trajno uklonite dlake, obrijte nekoliko puta pre tretmana, da bi one bile u fazi rasta, kada se najefikasnije ukljanjaju
  • Bar 4 nedelje pokušajte da se suzdržite od uklanjanja dlaka voskom, pastom, šećerom i aparatom za epilaciju
  • Ako ste već brijali željenu regiju, dovoljno je samo doći na tretman oko 12-15 sati nakon brijanja

 

Tretman je potrebno ponoviti na svakih 5-8 nedelja. Veoma je bitno da za to vreme nikako ne čupate dlake iz korena, već samo da ih brijete.


Ako sanjate o glatkoj koži bez dlačica, idealno rešenje za vas je laserska epilacija. Beograd mnogi posećuju jer je upravo Plaza Beauty Center broj 1 u nezi lepote i estetskoj kozmetologiji. Mnoge poznate ličnosti su nam poklonile svoje poverenje. Pozovite nas i uverite se našu u profesionalnost i kvalitet a mi garantujemo da ćete iz našeg centra izaći samouvereniji i drastično zadovoljniji svojim izgledom. Neka dosadne dlačice postanu deo vaše prošlosti. Nakon trajne epilacije moći ćete u potpunosti da uživate u glatkoj koži u bilo koje doba godine, bez razmišljanja šta ćete da obučete.
 


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24