Laserska epilacija za savršeno nežne noge ovog leta

Ljudsko telo je u velikom procentu prekriveno dlakama, u zavisnosti od pola, genetike i boje one su više ili manje primetne. Pošto nam je leto pred vratima pravo je vreme da počnemo da razmišljamo o efikasnom i što dugotrajnijem rešenju problema sa upornim dlačicama. Lepo i toplo vreme znači manje garderobe, pa je potrebno ukloniti višak dlaka koje mogu predstavljati veliki estetski, ali i higijenski problem.



laserska-epilacija-najmodernijim-laserskim-aparatom

 

Postoji nekoliko mogućnosti za rešavanje ovog problema: klasično brijanje brijačem, depilacija kremama ili voskom i epilacija. Svaka mogućnost ima svojih prednosti, ali i mana. Recimo: brijanje je najbrža ali i najmanje efikasna opcija, jer obrijane dlačice se vrlo brzo vraćaju, a koža je gruba na dodir.

 

Depilacija daje dugoročnije rezultate i glatkoću kože, ali neretko se dešava da dođe do iritacije i crvenila kože posle tretmana. Epilacija dokazano postiže najbolje i najdugoročnije rezultate, u nastavku teksta pročitajte i zašto.


Šta je epilacija?


Epilacija je u stvari uklanjanje dlačica iz korena što je velika prednost ovog postupka, jer tako uklonjene dlačice neće ponovo izrasti bar dve do četiri nedelje. Kada taj period prođe dlačice koje izrastaju su tanje i manje pa je svaka sledeća epilacija lakša i brža. Često se postavlja pitanje koliko tretmana epilacije je potrebno da bi se došlo do proređivanja dlaka i željenih rezultata. Pravog odgovora nema, sve zavisi od slučaja do slučaja, tj. kakva vam je genetika, debljina i tip dlaka.

 

Postupak epilacije obavlja se najmodernijim laserskim aparatom (epilator), koji je jednostavan za upotrebu, veoma lak i malih dimenzija.

 

Posle postupka koža ostaje glatka i mekana. Posebna priprema za epilaciju ovim aparatom nije neophodna možete se epilirati bilo kada. Poslednjih godina pojavila se nova metoda epilacije uz pomoć laserskih zraka, a sve je dostupnija i u našoj zemlji.


Laserska epilacija – iskustva


Laserska epilacija je potpuno neinvazivna i izuzetno praktična metoda uklanjanja dlačica sa tela. Moguće je raditi svi bez obzira na pol, godine ili boju kožu. Princip po kome rade laserski epilatori je veoma jednostavan i potpuno bezbedan. Laserski zraci prodiru duboko u koren dlake i sprže je pomoću velike temperature koju stvaraju.

 

Kada je u pitanju laserska epilacija, iskustva korisnika ove metode pokazuju da se jednom laserski uklonjene dlačice ne vraćaju u osamdeset posto slučajeva. Postupak je bezbolan i traje od petnaest minuta do pola sata.


Koliko tretmana epilacije je potrebno za potpuni efekat? Broj tretmana zavisi od boje debljine i kvaliteta dlake, a varira od najmanje tri tretmana do šest koliko je potrebno za svetlije i tanje dlake.

 

nezne-noge


Priprema za epilaciju


Dvadeset i četiri sata pre odlaska na epilaciju treba obrijati područje koje će se tretirati. Razlog je vrlo jednostavan jer laserska epilacija pokazuje najbolje rezultate kada se uradi u fazi rasta dlake. Ukoliko ste pre odluke da odete na tretman laserske epilacije koristili tehniku depilacije ili uklanjanja dlaka voskom potrebno je pre odlaska na tretman nekoliko puta prvo obrijati noge.

 

Prvi rezultati mogu se primetiti već posle dve nedelje ukoliko ste ispoštovali savete oko priprema za epilaciju, dlaka je tanja, proređenija i sporije raste. Laserska epilacija savremenim aparatima može se raditi nesmetano i leti ali ukoliko ste dugo boravili na moru preporučuje se da se sa tretmanom sačeka barem dve nedelje, jer može doći do lošijih rezultata epilacije zbog smanjenog pigmenta dlake.
 

Između tretmana potrebno je praviti pauzu najmanje pet, a najviše osam nedelja, i u tom periodu ne koristiti ništa što bi dlačice uklonilo iz korena već samo brijač.


Na našem sajtu možete se dodatno informisati ili postaviti pitanje u vezi laserske epilacije, a u samom salonu Plaza Beauty naše osoblje u dogovoru sa vama proceniće na osnovu svih parametara koliko tretmana epilacije je potrebno da se dugotrajno rešite problema dlačica. Stojimo vam na raspolaganju i vrlo rado ćemo izaći u susret vašim zahtevima i željama. Ukoliko vam je lakše možete nas pozvati i telefonom ili doći lično u naše prostorije. Dočekajte letnju sezonu spremni i zakažite svoj termin na vreme.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24