Najbolji tretman mezoterapije ikad

Bilo da je to putem seruma, tretmana za lice ili skupih losiona i napitaka, svi mi tražimo taj neuhvatljivi sjaj kože „osvetljen iznutra“.

Najbolji tretman koji obećava da će kožu učiniti hidriranom i sjajnom poput rose je mezoterapija.



Šta je mezoterapija?


Verovatno ste na društvenim mrežama imali priliku da vidite fotografije osoba iz kozmetičkih salona uz hešteg: mezoterapija ili možda su vaše bliske osobe uvele ovaj tretman u svoj rutial nege lica, a vi se i dalje pitate, sta je mezoterapija?

Mezoterapija je minimalno invazivan postupak gde se niz superfinih injekcija vitamina, minerala i aminokiselinskih koktela isporučuje u srednji sloj (mezoderm) kože. Ova infuzija sastojaka neguje i podmlađuje kožu, istovremeno stimulišući proizvodnju kolagena i elastina, oba neophodna za prirodnu elastičnost kože.

 

 

Danas se mezoterapija koristi za:
 

  • uklanjanje masnoće na različitim delovima tela, kao što su stomak, butine, zadnjica, kukovi, noge, ruke i lice;
  • smanjenje celulita;
  • • zatezanje opuštene kože;
  • • posvetljivanje pigmentirane kože;
  • lečenje alopecije, stanje koje uzrokuje gubitak kose.

 

Mezoterapija je veoma popularan tretman kada je u pitanju podmlađivanje kože. Osobe se napokon mogu otarasiti podočnjaka, bora, osetiti svežinu i hidriranost svoje kože zahvaljujući ovom tretmanu, čija je procedura u potpunosti bezbedna i bezbolna.

Ne postoji standardna formula za supstance koje se koriste u mezoterapiji. Lekari koriste mnoštvo različitih rešenja, uključujući:

 

  • • lekove na recept, poput vazodilatatora i antibiotika;
  • • hormone, poput kalcitonina i tiroksina;
  • • enzime, poput kolagenaze i hijaluronidaze;
  • • biljne ekstrakte;
  • • vitamine i minerale.

 

Mezoterapija – cena


Ukoliko se pitate koliko košta mezoterapija, cena zavisi od vrste tretmana koji dobijate i broja sesija koje su vam potrebne. Na primer, u našem Plaza Beauty Centru tretman mezoterapije iglom iznosi 6.000 dinara, dok se cena za mezoterapiju tela utvrđuje na osnovu upita klijenta.

 

Ukoliko smatrate da je vašem telu potrebna mezoterapija, cena će biti utvrđena nakon konsultacije sa vama.


U našem Plaza Beauty Centru takođe obavljamo tretman mezoterapije bez igle, koja je neinvazivna, savremena i bezbedna metoda, napravljenja radi prijatnijeg i bržeg tretmana lica i tela. Više informacija o ovom tretmanu možete saznati posetom stranice Mezoterapija bez igle.

 

Prednosti mezoterapije


1. Koža dobija visok koncentrat vitamina i drugih sastojaka
Mešavina visoke koncentracije seruma, vitamina i drugih hranljivih sastojaka čini vašu kožu osveženom i podmlađenom. Кada se tretman adekvatno uradi, to znači da se sastojci na pravilan način dostavljaju vašoj koži.

2. Alternativa skupim operacijama
Mezoterapija može biti deo vaše rutine protiv starenja kože. Ovaj tretman je manje invazivan od drugih postupaka i plastičnih operacija. Ne treba da idete pod nož da biste izgledali bolje. Кoncentrovani serumi dostavljaju se vašoj koži pomoću igala, a vi ćete imati zdravu kožu koja izgleda podmlađeno.

3. Osvetljava vašu kožu
U zavisnosti od sastojaka, mezoterapija može da reši probleme sa kožom, kao što su staračke pege, pigmentacija i melazma. Takođe, tretman vam može razvedriti lice i ujednačiti tonus kože.

4. Održava vašu kožu hidratizovanom
Mezoterapija može da pomogne u povećanju sadržaja vlage u koži i učiniti da koža deluje čvršće i zdravije.

Ovaj tretman ne zahteva složen proces. Međutim, morate ići na početnu konsultaciju sa svojim dermatologom i razgovarati o svojim problemima. Dermatolog je najbolja osoba koja razume potrebe vaše kože i vrstu sastojaka koji bi joj mogli pomoći.

 

glatke-noge

 

Mezoterapija – Beograd


Nakon čitanja ovog članka, možda se shvatili da je vašem telu ili licu potrebna mezoterapija. Beograd je vaše mesto stanovanja gde tragate za najboljim i najpovoljnijim salonom?

Ovim odgovorom ćemo vas obradovati, jer je lokacija Plaza Beauty Centra, u kom se takođe obavlja mezoterapija, Beograd! Možete nas posetiti na adresi Gospodar Jovanova 43.

Nadamo se da smo vam ovim člankom odgovorili na pitanje, sta je mezoterapija.

Definitivno je vredno uraditi ovaj tretman, jer je proces gotovo bezbolan, vreme oporavka minimalno, a efekti su odmah uočljivi.


Kontaktirajte nas već danas na imejl: office@plazabeautycentar.rs ili na telefon: 011/407-48-47, 063/59-59-65 i vaša koža će biti hidrirana i sjajna poput rose, baš onako kako želite!
 

 

 


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24