Stručnost i iskustvo su najbitniji, budite oprezni!

Poslednjih godina na tržište stižu razni proizvodi sa hijaluronskom kiselinom, od injekcija do sjaja za usne. Mnogi tvrde da su Kardašianove zaslužne za trend obimnog izgleda usana. Bez obzira na to, ko je uticao na širenje ovog trenda, popunjavanje usana hijaluronom danas je veoma zastupljeno!

 

Međutim, budite oprezni!

 

Ukoliko se odlučite na popunjavanje usana hijaluronom, znajte da su stručnost i iskustvo, angažovanih kozmetičara, najbitniji. Ukoliko se raspitujete šta je hijaluron usne, cena neka vam bude u drugom planu. Vredi odvojiti veću sumu novca i angažovati stručni tim, koji će vam ponuditi kvalitetne filere i tako Vam osigurati efikasan estetski tretman!

 

Naš tim u Plaza Beauty Centru čine vrhunski stručnjaci u oblasti hijalurona. Sigurno i provereno pružamo klijentima pune uste kakve su oduvek želeli!



popunjavanje-usana-hijaluronom

 

Svaka žena može imati usne kao iz sna!

 

Ova estetska intervencija, nije zastupljena samo u Srbiji, već u celom svetu. Osnovni razlog zašto se većinom žene opredeljuju za popunjavanje usana hijaluronskim filerima je više nego očigledan. U međusobnim razgovorima najpre primetimo lepo konturisane crte lica, a pre svega usne. Bilo da se smejemo tokom razgovora ili pričamo, naše usne biće u prvom planu našem sagovorniku. Na primer, kada se osvrnemo na glumice, kao što su Skarlet Johanson ili Anđelina Žoli, naša prva asocijacija, kada pomislimo na lepotu lica ovih žena, uglavnom su usne.

Punije usne mogu dodatno naglasiti već postojeću lepotu žena. Iz tog razloga, devojke posvećuju dodatnu pažnju ovom delu licu, ističući usne bilo sjajom, labelom ili ružem.

 

Neka vam stručnost i iskustvo osoblja budu na prvom mestu!

 

Mnoge žene više se interesuju za cene hijalurona za usne, nego za stručnost angažovanih kozmetičara, a to je pogrešno. Imajte na umu da, jedan pogrešan tretman može zauvek lišiti vaše usne prirodnog izgleda. Prema tome, neka stručnost i iskustvo budu na prvom mestu, ukoliko se odlučite na ovu intervenciju.


U kozmetičkom salonu Plaza Beaty Centar garantujemo vam stručnost našeg tima, koji ima godine iskustva u oblasti hijaluronskih filera. S druge strane, ukoliko vas zanimaju cene hijalurona za usne, najbolja opcija jeste da nas kontaktirate na telefon: 061/1407-48-47, 063/59-59-65 ili na imejl: office@plazabeatycentar.rs, kako bismo vam, na osnovu željenog oblika usana, rekli tačnu cenu.

 

Na ovu intervenciju mogu se odlučiti starije dame, kako bi vratile punoću svojim usnama, ali i devojke i žene u srednjim godinama koje imaju tanje usne. Mnoge među njima nemaju dovoljno smelosti da nanesu crveni ruž, koji predstavlja simbol ženstvenosti, seksipila i elegancije, a skoro svaka žena je bar jedanput u svom životu poželela da nanese crveni karmin.

Međutim, ne treba očajavati, jer estetski tretmani pružaju idealno rešenje za vas! Zahvaljujući hijaluronskim filerima, koji čine neinvazivni postupak uvećanja usana, svaka žena može imati usne kakve želi i dovoljno smelosti da nosi ruž bilo koje boje!

 

hijalurosnki-fileri

 

Hijaluronski fileri

 

Hijaluronska kiselina čini čak 50% u našoj koži i jedan je od glavnih sastojaka u našem telu. Međutim, kako starimo, procenat hijaluronske kiseline se smanjuje zbog čega naša koža postaje neelastičnija, naborana i dehidrirana.

U okviru salona Plaza Beauty Center rešavamo pomenuti problem hijaluronskim filerima, koji vraćaju usnama hidriranost i elastičnost.

Iako se hijaluronski fileri mogu primeniti na razne delove tela, najčešće se primenjuju na regije lica.

Hijaluronski fileri se primenjuju za:

● popunjavanje bora,
● podmlađivanje lica,
● korekciju usana,
● punjenje usanja,
● smanjenje asimetrije usana,
● korekciju krive linije nosa,
● korekciju asimetrije na licu,
● naglašavanje jagodica.

Ukoliko se opredelite za popunjavanje usana hijaluronom, nakon ovog neinvazivnog postupka možete očekivati sledeće rezultate:

● hidrirane usne,
● konturisane usne,
● istaknute linije usana,
● podmlađene usne.

Tretman je bezbolan, a traje oko 20 minuta. Znajte da je ovo prirodan postupak, jer hijaluronska kiselina čini veoma važan sastojak u našem telu.

 

Hijaluron usne – cena

 

Ukoliko se pitate, koliko košta hijaluron usne, cena će zavisiti od tipa tretmana, regije koja se tretira, imena proizvođača, kao i od kubika hijaluronskih filera. Prema tome, cene hijalurona za usne, u kozmetičkim salonima, variraju i uglavnom se kreću od 160 do 200 evra, po jednom kubiku.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24