Unapređeni tretmani lica koji čine kožu besprekornom

Usled ubrzanog globalnog tehnološkog razvoja, medicina uopšte, pa i estetska medicina, poslednjih godina beleži pojavu inovativnih i efikasnih metoda u rešavanju različitih problema sa kožom. Savremeni tretmani lica znatno su skratili i pojednostavili proces tretiranja kože, a istovremeno učinkovitost ovih metoda višestruko je veća i dugotrajnija u poređenju sa starim tretmanima.



Ukoliko želite zdravu i besprekornu kožu, stručno osoblje u Plaza Beauty Centru pružiće vam sve informacije o tome koje prednosti imaju unapređeni tretmani lica i koja će metoda, shodno problemima i stanju vaše kože, dati najbolji rezultat.

Da li je za vas dijamantski piling, mezoterapija, Dermapen tretman ili unapređena mezoterapija bez igle, posle pregleda i kosultacija odrediće lekar. Kompletan način lečenja i tretiranja kožnih problema (sastav, količinu, dozu i dužinu trajanja) lekar će prilagoditi vašoj koži.

 

Dijamantska mikrodermoabrazija – dijamantski piling


Kada su savremeni tretmani lica u pitanju, poslednjih godina jedan od najtraženijih, neizostavno je dijamantski piling.

Dijamantska mikrodermoabrazija, kako se ovaj piling stručno zove, je izuzetno efikasna u borbi protiv pojave bora i proširenih pora, mitisera i površinskih fleka, koji spadaju u najčešće probleme sa kožom, koji su pojedinačno ili pridruženo prisutni kod najvećeg broja pacijenata.

Dijamantski piling, koji ten čini ujednačenim a kožu blistavom, preporučuje se kao dodatni tretman kod mnogih savremenih metoda, kakve su klasična mezoterapija i unapređena mezoterapija bez igle, jer uklanja orožali sloj kože čime poboljšava efikasnost svakog tretmana.

Ovaj dubinski piling podrazumeva mehaničko uklanjanje površinskog sloja kože i mrtvih ćelija koje se vrši dijamantskim pločicama i česticama na vakum podlozi. Efekat je doslovno odmah vidljiv, a tretman se preporučuje svima koji imaju umornu, sivu i ogrubelu kožu.

Dijamantski piling znatno poboljšava tonus i teksturu kože lica, smanjuje bore, pore i tamne fleke, bitno stimuliše stvaranje elastina i kolagena i čini vašu kožu jedrom, blistavom i zategnutom.

 

devojka-u-peskiru

 

Mezoterapija – Dermapen tretman - efikasno rešenje za mnoge probleme sa kožom


Mezoterapija, kao efikasna metoda za rešavanje mnogih kožnih problema, uvek se svrstava u savremene metode kada su tretmani lica u pitanju, a malo ko zapravo zna da se ona u medicini, u terapiji bola, koristi već pedeset i više godina.
Ova medicinsko-estetska procedura podrazumeva ubrizgavanje lekovitih preparata sa aktivnim elementima direktno pod kožu (u plitke slojeve kože – epiderm i derm) injekcijama, mikroiglama, čime se direktno stimuliše ćelijska aktivnost, hrani tkivo, popunjavaju bore i podiže tonus kože.

Ovakvi tretmani lica su individualno prilagođeni, pa će količina vitamina, minerala i aminokiselina biti dozirana shodno stanju vaše kože.

Mezoterapija pruža fenomenalne rezultate u prevenciji i uklanjanju bora, uklanjanju staračkih fleka i pega od sunca, u tretmanu akni i uopšte u nezi kože.


Unapređena mezoterapija


Unapređena mezoterapija je specijalan anti age Dermapen tretman lica, zapravo metoda u kojoj se posebnim uređajem koji liči na olovku, lekoviti kokteli sa hijaluronskom kiselinom, vitaminima i kolagenom ravnomerno plasiraju u dublje slojeve kože, koje je nemoguće hraniti i hidrirati kremama ili serumima.

Ovaj uređaj od nerđajućeg čelika ima glavu sa 1300 minijaturnih iglica, kojima se podešava dubina i ugao prodora, a njegovi efekti najsličniji su efektima lasera: tretman je bezbolan, koža je već posle par dana zategnuta, sveža, hidrirana i ima zdrav izgled.

Konačni efekti su dugotrajni i vide se posle nekoliko nedelja, a ne izaziva hiper ili hipopigmentaciju regije koja se tretira.

 

Mezoterapija bez igle

 

Klinički testirana, bezbolna i bezbedna metoda, mezoterapija bez igle vrši se mezoporacijom, koja omogućava duboko i brzo ubacivanje aktivnih supstanci u kožu i potkožno tkivo primenom pulsne struje. Tretman stvara elektromagnetno polje i otvara kanale u lipidnom sloju ( mezopore ) i tako obezbeđuje transdermalno dejstvo – prodor aktivnih supstanci u derm preko kože.

Mezoterapija bez igle idealna je za tretiranje crvenila kože različitih uzroka, zatezanje i lifting, dubinsku hidrataciju i vraćanje tonusa, uklanjanje bora i zatezanje i podmlađivanje kože. U kombinaciji sa drugim savremenim tretmanima lica ostvaruju se fantastični i dugotrajni rezultati.

Plaza Beauty Centar pruža sve savremene, unapređene tretmane lica koji će vašu kožu učiniti jednostavno besprekornom.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24