Biorevitalizacija za hidrataciju i osveženje vaše kože

Regeneracija, hidratacija i rešavanje problema pojave nepravilnosti na koži predstavlja segmente kojima se bave moderni kozmetički saloni, kao što je Plaza Beauty center. Biorevitalizacija je osmišljena kao specijalni tretman koji poboljšava površinski, ali i dubinski izgled kože.

 

Injektiranjem tekstura kao što je čuveni hijaluron, unapređuje se stepen hidratacije, ali i sama tekstura i izgled kože. Iako na prvi pogled ovaj tretman ima sličnosti sa hijaluronskim filerima, apsolutno je potpunija biorevitalizacija. Cena samog tretmana zavisi od potreba regeneracije kože i opšteg stana, ali je minimalni trošak koji u samo jednom injektiranju daje vrhunske rezultate. 



Hijaluron i kolagen se nalaze u sastavu kože, ali se protokom vremena gubi, što čini da se na koži manifestuju prvi znaci starenja – pigmentacija, površinske i dubinske bore na različitim delovima lica i tela. Biorevitalizacija omogućava da koža dobije novi sjaj ubrizgavanjem hijalurona, uz regulaciju i svih drugih mogućih pojava na koži – akni, dehidratacije, fleka, bora, proširenih pora, podočnjaka i masne kože.

 

U Plaza Beauty center-u biorevitalizacija se sprovodi sa ciljem hidratacije, povećanja stepena elastičnosti i eliminisanja problematičnih pojava na koži lica, vrata i dekoltea.

 

biorevitalizacija

 

Biorevitalizacija u jednom tretmanu sprečava i eliminiše pojavu znakova starenja


Proces starenja je proces koji se ne može promeniti, niti zaustaviti. Ali, moguće je delovati preventivno na kožu lica i tela, kako bi se sprečila pojava dubinskih bora, podočnjaka i drugih nepravilnosti. Biorevitalizacija je način da se nadoknade izgubljene aminokiseline, uz injektiranje samo jedne tretmanske doze. Prvi znaci starenja najčešće su istanjivanje kože uz pucanje i pojavu bora poput nepravilnih linija na čelu, oko očiju, usana, na bradi i vratu. Uz injekciju kolagena i hijalurona ubrzava se regeneracija kože, tako što se ubrzava sinteza hranljivih materija.


Biorevitalizacija za rezultat ima efekat podmlađivanja, ali i blistav i svež izgled kože lica. Ubrzava se regeneracija, ali za razliku od hijaluronskih filera, ne radi se samo o ubrizgavanju predviđenih sastojaka, već se i rešavaju drugi problemi sa kožom. Veliku prednost ima i u poređenju sa klasičnom mezoterapijom, jer su rezultati brže vidljivi i ostvaruju se uz manje tretmana.

 

Ukoliko ste zainteresovani za osvežavajući, čist i podmlađen izgled kože pretražite „biorevitalizacija tretman cena“ i uverićete se da u malom broju tretmana, odličnu cenu i odmah vidljive prve efekte dobijate savršenu negu kože lica i tela. 

 

Biorevitalizacija se efikasno i bezbolno izvodi bez potrebe za oporavkom


Svaki tretman koji se profesionalno, posvećeno i pedantno izvodi, kao što je biorevitalizacija u Plaza Beauty center-u, prvenstveno se dogovora sa stručnim osobljem. Na osnovu stanja kože, odnosno manifestovanih površinskih i dubinskih bora, iritacije, dehidratacije, podočnjaka i drugih nepravilnosti, dogovara se potrebna doza, broj tretmana i željeni efekti koje treba da ostvari biorevitalizacija.

 

Cena se određuje na osnovu potrebnog broja i karakteristika samog lica, vrata i dekoltea, a velika prednost je što je broj potrebnih injektiranja znatno manji nego kod drugih postupaka tretiranja nepravilnosti na koži.


Biorevitalizacija je potpuno bezbolna, i realizuje se uz nanošenje anestetika u obliku kreme na regiju koja se tretira. Zatim se nežno i detaljno nanosi sastav aminokiselina injektiranjem, što popunjava bore i otklanja druge nečistoće na koži. Uz maksimalnih 45 minuta koža dobija blistavost, hidrataciju i negu koja će biti primetna oaza osveženja.

 

Moguća je pojava blagog crvenila nakon što se sprovede biorevitalizacija, ali prestaje u kratkom vremenskom roku ukoliko regija ostane čista, bez dodira ili stavljanja preparata.

 

Preporučuje se realizacija do 4 tretmana na 15 dana, uz povremeno održavanje ostvarenih rezultata. Kada se razmatra biorevitalizacija tretman, cena je direktno određena stanjem kože i dogovorenim brojem redovnih i održavajućim injektiranjem.


Nega lica treba da bude aktivna, odnosno svakodnevna i detaljna. Biorevitalizacija jedan je od profesionalnih tretmana koji će učiniti da lice izgleda besprekorno čisto, podmlađeno i hidrirano.

 

U Plaza Beauty center-u zadovoljni klijenti dokaz su uspešnih tretmana i fenomenalnih rezultata. Budite raspoloženi i kontaktirajte profesionalno osoblje za svako pitanje, i odaberite željeni tretman za negu kakvu zaslužujete.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24