Lipoliza vam daje mogućnost da reoblikujete svoje telo

Problem lokalizovanih masnih naslaga, celulita i evidentnih posledica starenja kože najčešći je estetski problem šire populacije, koji najčešće muči ljude sa viškom kilograma i one koji su se prekomerne telesne težine oslobodili redukovanom ishranom i fizičkim vežbama, ali neretko i ljude bez problema sa kilažom.



lipoliza-tela

 

Problem lokalizovanih masnih naslaga, celulita i evidentnih posledica starenja kože najčešći je estetski problem šire populacije, koji najčešće muči ljude sa viškom kilograma i one koji su se prekomerne telesne težine oslobodili redukovanom ishranom i fizičkim vežbama, ali neretko i ljude bez problema sa kilažom.


Nagomilane masne naslage u pojedinim regijama i pojava celulita ne mogu se, nažalost, rešiti nikakvim režimima ishrane, pa čak ni napornim vežbanjem, ali efikasni tretmani za skidanje sala sa stomaka, butina, nadlaktica i drugih kritičnih područja mogu vam pomoći da rešite ovaj problem. U nastavku teksta saznajte šta je mezoterapija tela; iskustva korisnika posle tretmana; šta je injekcijska, ultrazvučna i laserska lipoliza; cena i broj tretmana koji je neophodan za rešavanje problema i ostvarivanje vidnih rezultata.


Šta je mezoterapija?


Mezoterapija tela
(iskustva mnogobrojnih zadovoljnih korisnika to potvrđuju) jeste izuzetno efikasan tretman za rešavanje upornih i naizgled nerešivih problema, kao što su lokalizovane masne naslage, celulit i starenje kože. Ovaj tretman predstavlja neinvazivnu injektibilnu proceduru tokom koje se u srednji sloj kože (mezoderm – otud i ime ove metode) aplikuje određena vrsta koktela, a po efikasnosti, kada su u pitanju tretmani za skidanje sala sa stomaka i drugih kritičnih regija, ubraja se među najučinkovitije.

 

Shodno vašem tipu kože, problemu koji postoji i regiji koja se tretira, bira se sastav koktela koji će se koristiti u tretmanu mezoterapija tela. Iskustva naših stručnjaka pokazuju da dijagnostički pregled i pravilan odabir komponenata garantuju uspeh same procedure.


Nepravilnosti koje uspešno može korigovati mezoterapija tela (iskustva to potvrđuju) jesu:

  • nagomilane lokalizovane masne naslage
  • celulit i strije
  • opuštena koža kao posledica starenja ili gubitka kilograma
  • loša cirkulacija

 

lipoliza-tela

 

Šta je lipoliza?


Lipoliza je kozmetički tretman razgradnje masnih naslaga, kao i svi tretmani za skidanje sala sa stomaka, butina, nadlaktica, podbratka i ostalih kritičnih regija, ali je manje invazivna, apsolutno bezbedna, skoro bezbolna i savršeno delotvorna. Ovaj kozmetički tretman daje vam mogućnost da reoblikujete svoje telo, smanjite obim, zategnete kožu i rešite sve estetske nedostatke nastale kao posledica starenja, prekomerne telesne težine ili gubitka kilograma.


Postoji injekcijska, ultrazvučna i laserska lipoliza, cena i broj tretmana se razlikuju, ali je učinak u rešavanju problema masnih naslaga kod svih vrhunski:

  • Injekcijska lipoliza je tretman najsličniji mezoterapiji, jer se u srednji sloj kože injekcijama ubrizgavaju aktivni sastojci (prirodni i netoksični, izolovani iz soje ili jaja), vitamini i minerali koji tope masne naslage, zatežu kožu ili uklanjaju celulit i bore, zavisno od problema koji se tretira.
     

Ovakvi tretmani za skidanje sala sa stomaka veoma su delotvorni, a efekat je vidljiv već nakon 10 dana u smanjenju obima od neverovatnih 4 cm, preko 7 cm posle 4 nedelje, do čak 12 cm nakon samo dva meseca.

  • Laserska lipoliza (cena i broj tretmana uslovljen je dijagnostifikovanim stanjem kože nakon specijalističkog pregleda) jeste neinvazivna procedura za reoblikovanje problematičnih delova tela tokom koje se uspešno uklanjaju masne naslage, a sa njima i celulit i sve ostale nepravilnosti. Markirani delovi tela sa viškom sala i celulita tretiraju se uz pomoć igle i laserskog zraka, promera oko 1 mm, koji dubinski topi masne naslage i razbija membrane masnih ćelija, pretvarajući ih u tečnu masu koju će telo vremenom izbaciti u prirodnom procesu metabolizma.

    Skoro bezbolan proces i odlični rezultati koje ima laserska lipoliza, cena koja je daleko niža od nekih hirurških invazivnih procedura i sam komfor tokom tretmana, stavljaju ovaj metod na vodeću poziciju kada su u pitanju tretmani za skidanje sala sa stomaka, butina, nadlaktica i podbratka.
  • Ultrazvučna lipoliza je tretman koji ne koristi laser ni injekcije, već ultrazvučne talase koji razlažu masne kiseline koje će jetra kasnije razgraditi i izbaciti iz organizma. Ovaj najmanje invazivan i najkomforniji tretman sličan je kavitaciji, efekti su mu odlični, ali je za njihovo postizanje potrebno 6 do 8 tretmana.

 

Ukoliko i vas muči višak kilograma, nagomilne masne naslage na kritičnim područjima, celulit i opuštena koža koje ni ishranom ni treningom ne možete da rešite, za vas je mezoterapija tela. Iskustva mnogobrojnih zadovoljnih klijenata koji su doslovno reoblikovali svoje telo neka vam budu najbolja preporuka.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24