PRX T33 tretman lica - apsolutni hit među tretmanima

Hemijski piling lica do sada je pokazao izvrsne rezultate u revitalizaciji kože, tretiranju znakova starenja, smanjenju hiperpigmentacije, akni, proširenih pora i kod mnogih drugih problema kože.prx-tretman lica

 

Iritacija, crvenilo i perutanje, koji su karakteristični za ovakve tretmane i koji traju nekoliko dana, postaju beznačajni u poređenju sa efektima koje hemijski piling lica postiže.


Ipak, idealno bi bilo postići sve te fenomenalne rezultate bez ikakvog perioda oporavka. To je moguće uz Prx t33 tretman, čija inovativna formula aktivnih sastojaka, koji su u savršenoj ravnoteži, omogućava trenutnu revitalizaciju kože bez crvenila, bola, ljuštenja i iritacije.


Sjajni rezultati bez perioda oporavka učinili su da u savremenoj kozmetologiji apsolutni hit među tretmanima postane upravo prx tretman. Iskustva zadovoljnih pacijenata najbolji su pokazatelj koliko je ova metoda istovremeno delotvorna i moćna, ali i komforna i nežna prema koži.

 

Šta je ustvari prx t33 tretman?


Hemijski piling lica bez pilinga”, kako često nazivaju prx t33 tretman, je inovativna metoda čija tajna leži u aktivnoj formuli trihlorsirćetne kiseline, vodonik peroksida i kojične kiseline, dakle u savršeno izbalansiranom sastavu i interakciji elemenata.


Trihlorsirćetna kiselina ( TCA ) u koncentraciji od 33% osnov je za prx tretman. Iskustva dokazuju da ona nepogrešivo stimuliše fibroblaste na proizvodnju kolagena, da ima snažno antiinflamatorno delovanje i da sprečava razvoj bakterija koje izazivaju akne, zbog čega postiže izuzetne revitalizujuće, podmlađujuće i smirujuće efekte na tretiranoj koži.

 

tretman lica


Vodonik peroksid ( H2O2 ), poznat po svom antiseptičkom dejstvu, u dodiru sa kožom oslobađa kiseonik i mehanički čisti tretiranu površinu i dodatno je snabdeva kiseonikom. Zbog toga trihlorsirćetna kiselina brzo prodire u dublje slojeve, čime se čuva površinski sloj kože i sprečava iritacija, crvenilo i perutanje. To je ta sjajna sinergija aktivnih sastojaka karateristična za prx t33 tretman, koju nema ni jedan drugi hemijski piling lica.


Kojična kiselina je organsko jedinjenje koje ima direktan uticaj na smanjenu proizvodnju melanina, što dodaje i efekat izbeljivanja kože u prx tretman. Iskustva pokazuju da je odlična protiv staračkih fleka i pega, hiperpigmentacije usled štetnog UV zračenja i postupalnih fleka koje se pojavljuju nakon akni.

 

Kome je namenjen prx t33 tretman?


Prx t33 hemijski piling lica ima nekoliko prednosti u odnosu na konvencionalne pilinge:

 

 • ne izaziva fotoosetljivost, što ga čini pogodnim u svakom godišnjem dobu, čak i tokom leta
 • komforan je i bezbolan jer nema upotrebe igala i može izazvati samo kratkotrajan osećaj zagrevanja i peckanja, a traje svega 30 minuta posle čega se možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima
 • nema perioda oporavka, jer ne izaziva crvenilo, iritaciju, ni neprijatno ljuštenje kože karakteristično za druge hemijske pilinge, a koža odmah nakon tretmana ima prirodnu boju i teksturu

 

Najbolje rezultate prx tretman, iskustva pacijenata to dokazuju, postiže kod sledećih stanja kože:

 

 • posledice starenja: opuštena koža lica, vrata i dekoltea
 • pojava finih, plitkih bora
 • anti age efekat ( prevencija starenja kože )
 • zapušene pore i masna koža lica sklona pojavi akni i zapaljenskih procesa
 • dodatna terapija u lečenju akni
 • fleke i ožiljci od akni
 • beživotna, siva koža i neujednačen ten
 • strije na različitim područjima
 • hiperpigmentacije kože, melazme i sunčane fleke i pege

Kod ovih stanja i problema kože rezultati revitalizacije koje pruža prx t33 tretman odmah su vidljivi i možete očekivati gotovo trenutno:

 

 • dubinsko čišćenje lica
 • ujednačen i posvetljen ten sa manje izraženim pigmentacijskim promenama
 • revitalizovanu kožu znatno bolje teksture
 • glatku, zategnutu i podmlađenu kožu sa manje vidljivim borama

 

Prx t33 hemijski piling lica nije bez razloga jedan od najtraženijih i najefikasnijih metoda ulepšavanja povodom kojeg javne ličnosti masovno iskazuju svoja zadovoljstva, što na društvenim mrežama, što kod nas u Plaza Beauty centru.


Ako se po savetu dermatologa tretman ponovi 3 do 6 puta, na 7 do 10 dana, rezultati će biti evidentni, a učinak stabilan i trajan tokom vremena. Idemo u korak sa svetskim trendovima i zato za vas u našem centru biramo samo najbolje. Brzo, bezbolno, bezbedno i bez perioda oporavka skinite godine, a na svoje lice vratite osmeh zadovoljstva, jer vi to i zaslužujete.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
 • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24