Tretmani lica koje Beograđanke obožavaju

Žene sa Balkana znaju da je lice deo tela kojem treba posvetiti najviše pažnje. Širom sveta prepričava se kako su Beograđanke prelepe i nije ni čudo jer mnoge lepe dame naše prestonice daju sve od sebe da postignu podmlađen, blistav i revitalizovan izgled kože.



devojka-grad

 

Zarad takvog izgleda, ne treba ići po svetskim metropolama, dovoljno je prepustiti se stručnom timu Plaza Beauty centra i uskoro će se svi, uz uzdah, okretati za vama na ulici.


Mezoterapija lica, Dermapen, hemijski pilinzi i drugi tretmani lica omogućiće vam da se ponovo osetite samouvereno i prelepo u svojoj koži. U nastavku teksta pročitajte koje to tretmane lica Beograđanke obožavaju.

 

Mezoterapija


Mezoterapija lica je dobro poznata damama širom naše zemlje. Ovo je najefikasnija i najpopularnija metoda u dermatologiji i estetskoj medicini. Ključ uspeha ove metode je u tome što se neophodne aktivne supstance – vitamini, minerali, antioksidansi – ubrizgavaju direktno u središnji sloj kože, mezoderm.


Ako ste do sada pokušavali da ublažite bore ili pigmentacije na licu pomoću krema i sličnih proizvoda, trebalo bi da znate jednu stvar - proizvodi za lice imaju ograničenu moć apsorpcije i zato nikada ne mogu da postignu efekat tretmana kao što je mezoterapija lica.


Upravo zbog toga je ovo jedan od prvih tretmana lica za koji se naše dame odlučuju.

 

Dermapen


Dermapen je takođe vrlo popularan među damama koje brinu o sebi. Dermapen je aparat sa tankim i gustim iglicama koji vrši sitne ubode u koži, praveći kanaliće u koži za ulazak aktivnih supstanci. Na ovaj način namerno se stvaraju mikrooštećena na koži koja pokreću njenu regeneraciju i sintezu kolagena.


Ono što Dermapen izdvaja od drugih aparata jeste mogućnost podešavanja dubine iglica i njihovog ugla. Osim toga, iglice ovog uređaja su tanje i gušće nego kod drugih sličnih aparata.


Dermapenom se stimuliše proizvodnja kolagena i elastina u koži, otklanjajući nepravilnosti i regenerišući kožu lica.
 

Higijenski tretman lica

 

Spoljašnji uticaji, atmosferske prilike, neadekvatno čišćenje šminke, neprovereni preparati – sve to nepovoljno utiče na stanje kože lica i čini osobu idealnim kandidatom za higijenski tretman lica.


Beograđanke znaju da je redovno čišćenje kože presudno za sprečavanje problema, akni, bubuljica i sebuma, za sprečavanje pojave bora i za zdravlje kože uopšte.


Ovaj tretman podrazumeva uklanjanje nečistoća, mitisera, bubuljica, čišćenje pora. Neophodan je element redovne nege lica, kao i pripreme lica za dalje, druge tretmane.


Iz ovog tretmana dalje su se razvili visoko efikasni tretmani koji ciljano rešavaju određene probleme. Vrlo su popularni tretman aknozne kože, unapređeni tretman lica kiseonikom i drugi.


Higijenski tretman lica često uključuje sledeće: umivanje, piling, masažu lica, parenje, dezinfekciju ozonom, masku i kremu.


Tretmani lica pravi su izbor za svaku ženu koja želi da povrati mladalački, zdrav izgled svom licu i neophodnu dozu samouverenosti i ispunjenosti.

 

Upravo zato Beograđanke, nakon celodnevnog nošenja šminke ili ludog provoda u gradu, znaju da su spokojne jer ih u Plaza Beauty centru čeka tim stručnjaka koji će učiniti sve da vrati koži blistavost i sjaj.

 

devojka-telefon

 

PRX T33 tretman koji obara sve rekorde


Prx t33 tretman, je apsolutni hit ne samo na našim prostorima, već doseže svetske razmere. Ova inovativna metoda koja koristi aktivnu formulu trihlorsirćetne kiseline, vodonik peroksid i kojičnu kiselinu, je hemijski piling na višem nivou. Tajna ovog tretmana leži u savršeno izbalansiranom sastavu i interakciji elemenata.

Trihlorsirćetna kiselina ( TCA ) u koncentraciji od 33% osnov je za Prx tretman. Iskustva naših klijenata pokazuju da je idealan za proizvodnju kolagena, da ima snažno antiinflamatorno dejstvo i da sprečava razvoj bakterija koje izazivaju akne, zbog čega postiže izuzetne revitalizujuće, podmlađujuće i smirujuće efekte na tretiranoj koži.


Znaci starenja kože, neujadnačen ten i fleke na licu – indikatori su za tretman koji usporava proces starenja i ublažava sitne bore. Ali čarobni Prx tretman nije zaslužan samo za anti age. Zapravo, ovaj tretman lica dokazano postiže rezultate za kojim traga većina žena:

 

  • Ublažava bore i usporava proces starenja kože
  • Poboljšava ten
  • Hidrira kožu
  • Poboljšava kvalitet kože
  • Uklanja fleke i ožiljke od akni, sunca, pege i vidno doprinosi smanjenju hiperpigmentacije
  • Uklanja zapušenost kože, sprečava zapaljenske procese
  • Koristi se kao vrlo efikasna dodatna terapija u lečenju akni i drugih problema na koži


Rezultat je blistav ten, anti age efekat koji je odmah vidljiv, čista koža koja odiše zdravljem i jedrinom.

Ovo su samo neki od omiljenih tretmana lica dama sa naših ulica. Napravite već danas korak ka sopstvenom zadovoljstvu i besprekornom, zavodljivom izgledu. Kontaktirajte nas i za vas ćemo izabrati samo najbolje.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24