Hijaluronski fileri kao savršena potpora protiv starenja kože

Starenje kože je prirodan proces kojem su nedvosmisleno svi podložni pod uticajem protoka vremena. Iako se radi o proceduri koja se ne može zaustaviti, tu su čuveni kozmetički tretmani i magični hijaluronski fileri. Iskustva poznatih ličnosti pokazuju da je delotvornost hijaluronske kiseline kao dodatka u nezi i ulepšavanju kože zaista nenadmašna.

 

A kako je hijaluronska kiselina bitan sastojak svakog organizma koji se smanjuje tokom godina, jasno je da je njen dodatak u vidu gela blagotvoran za efekat zatezanja kože. Kada su u pitanju kvalitetni, provereni i delotvorni hijaluronski fileri, cena je neosetan izdatak u poređenju sa rezultatima, koji su vidljivi i nakon prvog tretmana, a traju i duže od godinu dana.



lepo-lice

 

Najefikasnije delovanje na pojavu prvih znakova starosti, odnosno bora, jeste preventivno. To znači da se tretmanu može podvrgnuti bez obaziranje na starosno doba, jer je dejstvo najbolje kada starosnih nepravilnosti na koži još uvek nema. U zavisnosti na koju regiju lica se ubrizgava gel, postoje različite vrste hijaluronskih filera.

 

Plaza Beauty center predstavlja profesionalnog lidera u nezi kože tela i lica, kao i estetskoj kozmetologiji. Upravo su brojne poznate ličnosti poklonile poverenje profesionalnom salonu, i njihov izbor su hijaluronski fileri.

 

Iskustva su oličena zadovoljstvom i radošću kroz osmeh, koji ostavlja utisak baš zbog toga što na regiji lica nema bora.

 

Vrste hijaluronskih filera primenjuju se na različite regije lica


Hijaluronska kiselina ima veliku i bitnu ulogu u vezivanju vode. Na taj način se održava elastičnost i hidratacija kože, bez nepravilnosti i nabora. Vremenom, dolazi do opuštanja kože lica i tela, a razlog tome je gubljenje hijalurona. Zahvaljujući fenomenalnom izumu kao što su hijaluronski fileri, iskustva korisnika beleže sjajne rezultate na podmlađivanje kože.

 

Široku primenu fileri imaju za podmlađivanje regija lica i zona koje su podložne pojavi bora i drugih nepravilnosti.

 

Profesionalci u Plaza Beauty center-u upotrebljavaju filere za podmlađivanje celokupnog lica, popunjavanje i korekciju usana, kao i za otklanjanje bora, isticanje jagodica i korigovanje linija nosa.

 

Vrste hijaluronskih filera koji se koriste mogu se razlikovati od jednog do drugog kozmetičkog salona. Profesionalci znaju da lepota nije prolazna i da je neophodno isključivo koristiti kvalitetne i prepoznatljive brendove u nezi kože.

 

Kako je lice nežno, podložno promenama i vrlo osetljivo, vrste hijaluronskih filera određuju se u skladu sa preporukom profesionalca koji vrši tretmane, a nakon pregleda predviđene regije kože. 

 

Hijaluronski fileri – iskustva potvrđuju savršenost tretmana


Kako je gel hijalurona višenamenski i predviđen za različite regije lica, važno je sa klijentom ustanoviti željene korekcije i mogućnosti za njihovo ostvarenje. Profesionalni kozmetičari i estetičari umeju da efikasno prepoznaju koju će ulogu imati hijaluronski fileri. Cena se određuje u zavisnosti od vrste i obima tretmana, a sam postupak je vrlo kratak i u bezbolan.

 

hijaluronski-fileri

 

Za maksimalno 30 minuta, vrste hijaluronskih filera predviđenih za određene regije lica vraćaju osmeh na lice, a usne, jagodice ili nos mogu dobiti novi sjaj. U skladu sa dogovorom sa klijentima i stanjem kože, određene vrste hijaluronskih filera mogu se primeniti i na druge delove tela.


Koliko je savršen rezultat koji daju hijaluronski fileri, iskustva brojnih domaćih poznatih ličnosti potvrđuju. Korekcija usana i jagodica danas je neophodnost savršenog i modernog izgleda. A uz bezbolnu proceduru uz anestetik, u istom danu moguće je vratiti se standardnim aktivnostima.

 

Sve vrste hijaluronskih filera ubrizgavaju se uz tanku, minijaturnu iglu, prema dogovorenoj kubikaži. Rezultati su vidljivi čim se tretman završi, a klijent pogleda u ogledalo. Verujte nam, osmeh ne izostaje. I da na pomenemo, osmeh bez bora oko usana, očiju i regije čela.


Prepustite se i vi savršenstvu hijalurona, koji je neophodan element regeneracije kože, kao i neizostavan deo ulepšavanja. Uz potpuno prirodne sastojke i strukturu gela, Plaza Beauty center koristi proverene i nenadmašne vrste hijaluronskih filera, namenjene za svakoga, bez obzira na pol, starosno doba i nepravilnosti na licu.

 

U potpunosti su sterilni, traju i do dve godine uz redovno popunjavanje, a ostvaruju rezultate vidljive u jednom kratkom tretmanu.

 

Kontaktirajte profesionalno osoblje za više informacija, i zakažite svoj termin nege i ulepšavanja.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24