Anticelulit masaža

Zbog načina života i ishrane celulit je postao stalni pratilac velikog broja ljudi. Ovaj problem u mnogo većoj meri pogađa žene nego muškarce. Istraživanja ukazuju na to da celulit ima 80% žena u toku puberteta, dok je kod muškaraca pojava celulita zabeležena kod tek deset posto ispitanih. Postoje razni načini borbe protiv nastanka i širenja celulita, pored zdravog načina života i pravilne ishrane tu su i kreme, gelovi i pilinzi za kožu, maderoterapije ili anticelulit masaža.


Šta je celulit?


Grupisane masne ćelije koje pritiskaju vezivno tkivo ispod kože i tako obrazuju džepove između kože i mišića nazivaju se celulit. Kada se pojavi - koža dobija karakteristični izgled koji možemo uporediti sa pomorandžinom korom.


Predeo zahvaćen celulitom nije gladak na dodir, a vidljivost promena varira u zavisnosti od stepena oštećenja. Celulit ne predstavlja zdravstveni problem, već je isključivo estetske i kozmetičke prirode. Najčešće se javlja na butinama, zadnjici i stomaku.


Na količinu celulita i njegovu uočljivost utiče nekoliko činilaca. Na prvom mestu debljina kože i količina masti u telu, zatim genetika, godine i pol. Gojaznost može značajno da utiče na količinu celulita, ali veoma često celulit se može primetiti kod izrazito mršavih ljudi.


Anticelulit masaža


Da biste smanjili pojavu pomorandžine kore neophodno je uz anticelulit masažu da unosite dovoljnu količinu vode na dnevnom nivou, da redovno vežbate i izbalansirano se hranite.


Kod anticelulit masaza iskustva pokazuju odlične rezultate u prevenciji, ali i smanjivanju već postojećeg celulita pa se savetuje da se masaža redovno primenjuje.


Ako se pravilno izvede, anticelulit masaža ima značajne benefite:


• Stimuliše izbacivanje toksina iz organizma


• Stimuliše limfni sistem što omogućava bolju snadbevenost tkiva kiseonikom


• Otvara dodatno pore na koži


• Ubrzava obnovu tkiva


• Poboljšava mikrocirkulaciju


• Pospešuje sintezu kolagena


• Poboljšava ćelijsku razmenu

 

anticelulit-masaza


Dodatna pogodnost je što je kod anticelulit masaza cena pristupačna a u ponudi je u svim boljim kozmetičkim salonima. Kod anticelulit masaza iskustva velikog broja zadovoljnih korisnika najbolja su preporuka. Praktikuju se 10 do 12 vezanih tretmana. U zavisnosti od stanja masaža se radi jednom nedeljno kod blažih oblika, ili dva puta kod veće zahvaćenosti predela celulitom.


Maderoterapija

 

Za razliku od klasične anticelulit masaže koje se radi isključivo rukama, maderoterapija odvija se uz pomoć drvenog pribora.


Kako se odlučiti mederoterapija ili anticelulit masaza?


Maderoterapija izrazito povoljno deluje na ljude koji imaju problema sa zadržavanjem tečnosti, nagomilanom masnoćom, probleme sa cirkulacijom i mišićnim tegobama. Uz pomoć drvenih oklagija, posebno napravljenih za ovu terapiju, može se preoblikovati telo, ali i pružiti opuštajući osećaj i smanjenje stresa.

 

Prvi rezultati i promene mogu se osetiti već posle prvog tretmana, ali tek posle trećeg promena bude znatno vidljivija. Medioterapija najčešće traje u proseku trideset do četrdeset minuta, a savetuje se najmanje deset tretmana.


Glavne prednosti maderoterapije su:


• Stimuliše proizvodnju kolagena i elastina


• Tonira kožu


• Poboljšava disanje


• Relaksira nervni sistem i smanjuje nivo stresa


• Bori se protiv celulita


• Poboljšava cirkulaciju krvi

 

• Uklanja skladištenu masnoću


Ukoliko ste još uvek neodlučni da li je maderoterapija ili anticelulit masaza bolja za vas, veoma lako ćemo razrešiti tu dilemu.


Kada je u pitanju anticelulit masaza iskustva nam ukazuju da se za nju pretežno odlučuju ljudi koji imaju problema isključivo sa pojavom celulita, dok se za maderoterapiju opredeljuju oni koji uz celulit imaju i dodatne probleme.


Na sajtu našeg centra pogledajte ponudu svih anticelulit masaža. Pored osnovnih, tu možete pronaći i dodatne informacije. Kod anticelulit masaza cena je istaknuta, a za maderoterapiju pored cene možete naći i kratak video same masaže. Na vama je samo da odaberete maderoterapija ili anticelulit masaza, a mi ćemo vam u najkraćem roku zakazati prvi termin.

 

Pozovite nas ili dođite u ulicu Gospodar Jovanova 43 u Beogradu, gde vas čeka naš ljubazni tim.


Oslobodite se na vreme neugodnog celulita i bezbrižno uživajte u ovom letu.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24