Dermapen - tretman lica za mnoštvo rezultata

Svedoci smo da se poslednjih godina dešava ubrzan razvoj moderne tehnologije u službi medicine, kao i unapređivanje kozmetičkih metoda. Konvencionalni hirurški tretmani lica sve češće bivaju zamenjeni nehirurškim tretmanima, savremenim i neinvazivnim metodama, jer su podjednako delotvorni, a ponekad i delotvorniji od estetskih hirurških zahvata.



dermapen tretman

 

Nehirurški tretmani lica, koji su potvrđeno visoko efikasni, imaju za pacijente daleko prijatniju proceduru, kao i period oporavka, što je pored fantastičnih rezultata, vodeći razlog sve veće zainteresovanosti pacijenata.


Prema istraživanjima jedan od najtraženijih i najpopularnijih nehirurških metoda je Dermapen tretman, metoda unapređene mezoterapije, skoro bezbolna, potpuno bezbedna i apsolutno bez neželjenih efekata, pri tom sa mnoštvom sjajnih rezultata.


Za koje probleme sa kožom je efikasan Dermapen tretman i kakvi konkretni rezultati vas očekuju u tretiranju tih specifičnih problema i stanja, možete pročitati u nastavku teksta.

 

Šta je zapravo Dermapen?


Beograd poslednjih godina u korak prati najznačajnija svetska dostignuća i s pravom zauzima mesto vodećeg regionalnog centra razvoja moderne kozmetologije. Najefikasniji savremeni tretmani lica, koji se ubrajaju u najdelotvornije anti age tretmane sadašnjice, kao što je Dermapen, Beograd su i plasirali na sam vrh liste u čitavom regionu.


Najefikasniji metod podmlađivanja kože, Dermapen tretman, je unapređena mezoterapija mikroiglama aparata izrađenog od nerđajućeg čelika, koji liči na olovku ( derma – koža, pen – olovka ) koji direktno ispod kože, kontrolisane dubine uboda i vertikalnog ugla prodora, ubrizgava koktele hijaluronske kiseline, kolagena i vitamina.


Koktel i kontrolisano izazvane mikropovrede kože za krajnji rezultat imaju sintezu kolagena, što kožu regeneriše i zateže, hidrira i hrani, ublažava bore, fleke, pege, bubuljice i razne druge nepravilnosti.

 

Dermapen tretman - najbolji rezultati


Kozmetički tretmani lica uglavnom su orijentisani na jedan problem kože koji tretiraju. Dermapen tretman odlikuje višestruko delovanje i zaista mnoštvo rezultata kod sasvim različitih stanja kože. Efekat koji se postiže tretmanom najviše liči na efekat lasera, a u nekim situacijama ovaj metod je čak i efikasniji.

 

tretman dermapen


Dermapen dokazano pomaže kod sledećih kožnih problema i stanja, gde se i beleže najbolji rezultati:

 

Kod pojave bora, staračkih pega i fleka


Ovo je s razlogom omiljena procedura pacijenata u zrelim godinama, jer vidno odlaže pojavu prvih bora, zateže kožu, smanjuje postojeće bore i neutrališe staračke pege i fleke, dakle efikasno uklanja sve znakove starenja kože.


Prve rezultate, a to su hidratacija, svežina, uklanjanje hiperpigmentacije, uočavamo već posle nedelju dana, a prave, trajne efekte ublažavanja dubokih bora primećujemo i mi, ali i svi drugi, već posle 2 meseca, jer je toliko potrebno da se stvori novi kolagen.


Ako se Dermapen tretman ponavlja svakih mesec dana, nakon 3 do 5 ponavljanja rezultati će biti zaista očigledni, jer će tretirana koža postati zategnuta, sjajna, podmlađena, hidrirana i elastična, a staračke bore i pege sasvim će nestati.

 

Kod pojave bubuljica i proširenih pora


Retki su tretmani lica učinkoviti za uklanjanje proširenih pora kao Dermapen, jer se tokom ovog tretmana pore zatvaraju zbog sinteze kolagena, pa i aknozna koža postane lepa, zategnuta i glatka. Sa bubuljicama, koje su zaista komplikovano stanje kože, potrebno je više upornosti i kombinovanja tretmana, adekvatne i prilagođene nege, vrlo često i promena režima ishrane.

 

Kod pojave ožiljaka


Posle samo nekoliko tretmana Dermapenom ožiljci se mogu zaista vidno ublažiti. Teško je garantovati potpuni nestanak ožiljaka, obzirom da uspeh lečenja zavisi od starosti i dubine ožiljačnog tkiva, ali je sigurno da će biti mnogo manje izraženi i vidljivi nego pre tretmana.


Pored ovih veoma čestih problema savremeni tretmani lica, kao što je Dermapen, sjajne rezultate pokazali su i u:

 

  • poboljšanju tonusa i teksture kože
  • resorpciji i delovanju kozmetičkih seruma i krema
  • tretmanu regija kože sa celulitom
  • poboljšavanju teksture grudi
  • uklanjanju ili ublažavanju strija
  • lečenju alopecije i opadanja kose


Najefikasniji anti age tretman, istovremeno bezbolan, bezbedan i komforan, po mišljenju i iskustvima najvećeg broja zadovoljnih pacijenata je Dermapen. Beograd ima mnogo toga da ponudi, a vi uvek iskoristite najbolje. Kontaktirajte nas, naš stručni tim vam je na raspolaganju za sva pitanja.

Čekamo vas u Plaza beauty centru da zajedno odaberemo vrhunski tretman lica i tela koji će vas učiniti lepšim, mlađim i zadovoljnijim.

 


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24