Hemijski piling za savršeno glatko lice

Ukoliko vam se čini da uobičajena dnevna kozmetička rutina ne daje očekivane rezultate, da redovno čišćenje lica, kreme i serumi nisu dovoljni da vaša koža bude nežna, blistava i zategnuta, vreme je za hemijski tretman lica – hemijski piling, najefikasniji prirodni tretman za potpunu regeneraciju kože.



Kreme i serumi koje svakodnevno koristite deluju na samoj površini kože, a površinski sloj mrtvih ćelija sprečava da preparati prodru u dublje slojeve kojima je nega najpotrebnija, pa stičete utisak da je sve što radite nedovoljno efikasno. Uobičajena nega posle hemijskog pilinga daće mnogo bolje rezultate i vi ćete moči da uživate u glatkoj, nežnoj i blistavoj koži lica.

 

blistavo-cisto-lice


Šta je hemijski tretman lica?


Fiziološki proces odbacivanja odumrlih ćelija sa površine kože (eksfolijacija) brzo, efikasno i sasvim prirodno se postiže pilingom – u pitanju je hemijski piling. Cena ovog tretmana daleko je ispod njegove efikasnosti, jer evidentno rešava različite probleme kože i dubinski je podmlađuje.

 

Tokom tretmana prirodnim kiselinama, pored uklanjanja mrtvih slojeva radi bolje apsorpcije krema i seruma za negu, dolazi i do oslobađanja citokina, faktora rasta i sinteze kolagena, što direktno utiče na podmlađivanje kože.


Kome se preporučuje hemijski tretman lica?


Hemijski piling, kao potpuno prirodna metoda, biće veoma efikasan i imaće odlične rezultate u rešavanju problema kao što su:

 

  • ožiljci od akni
  • hiperpigmentacija, tamne i staračke fleke
  • neujednačen ten i tekstura
  • sitne bore
  • fotooštećena koža
     

Vaša uobičajena nega posle hemijskog pilinga biće nebrojeno puta efikasnija, a rezultati vidljivi i dugotrajni.


Kako izgleda hemijski tretman lica?


Sam hemijski piling, cena koja je pristupačna, dužina trajanja tretmana i činjenica da nećete osetiti bol, učiniće da ovo postane vaš omiljeni kozmetički metod. Sve počinje pregledom na kome stručnjak utvrđuje kvalitet i tip kože, kao i problem koji je potrebno tretirati.

 

Nastavlja se detaljnim čišćenjem kože lica i nanošenjem kiselina koje deluju na koži desetak minuta, a koje eventualno mogu izazvati blago peckanje, što je jedina neprijatnost koju ćete doživeti. Nakon uklanjanja kiseline nanosi se zaštitna krema. Nega posle hemijskog pilinga je uobičajena, sem u slučajevima kada vam stručnjak savetuje drugačije. Ceo proces traje 20 do 30 minuta, a vi se možete vratiti svojim dnevnim aktivnostima sa vidno lepšom, podmlađenom i glatkom kožom.

 

hemijski-piling-lica


Čime se vrši hemijski tretman lica?


Hemijski piling, prema vrsti kiselina koje se upotrebljavaju, može biti:
 

  • hemijski piling voćnim kiselinama (bilo da se koristi mandelična – bademska kiselina, laktička – mlečna kiselina, piruvična – grožđana kiselina, limunska ili salicilna kiselina, o čemu će odlučiti stručnjak nakon pregleda i određivanja tipa i problema vaše kože, svaka će postići revitalizaciju i podmlađivanje i pružiti vam ujednačen ten i glatku i blistavu kožu o kakvoj sanjate, a nega posle hemijskog pilinga biće učinkovita)
     
  • TCA piling trihlorsirćetna kiselina (ima veliki potencijal za podmlađivanje, uklanjanje ožiljaka od akni i proširenih pora. Radi se u seriji od 3-4 tretmana sa razmakom od mesec dana, dok su period oporavka i nega posle hemijskog pilinga 7 dana. Sada je idealno vreme za ovaj tretman, jer se on preporučuje od oktobra do marta zbog slabijeg UV zračenja, da bi se izbegla pojava fleka i hiperpigmentacije)
     
  • fenolni piling (najdublji piling koji daje najbolje rezultate u otklanjanju ožiljaka, staračkih fleka i proširenih pora, ali s obzirom na invazivnost i sam tretman, nega posle hemijskog pilinga sprovodi se pod strogom kontrolom stručnjaka)
     

Efekti hemijskog pilinga

  • regenerisana, sjajna, sveža i blistava koža
  • manje vidljive fine linije i sitne bore
  • manje vidljive pigmentne fleke, ožiljci od akni, proširene pore
  • redukovane akne, mitiseri i masna koža
     

Nebrojeni su benefiti koje za izgled, lepotu i zdravlje vaše kože ima hemijski piling. Cena koja je sasvim povoljna, kratkotrajan, bezbolan i prirodan metod, dugoročni i odmah vidljivi pozitivni efekti, samo su neke od prednosti ovog tretmana. Za potpuno zdravo i savršeno glatko lice isprobajte piling prirodnim kiselinama.

 


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24