Lash lifting za predivan izgled trepavica

Želite bujne trepavice i neodoljiv pogled, ali vas iritira svakodnevno nanošenje maskare? Idealno rešenje je lash lift. Iskustva pokazuju da maskara za sve više žena može da postane prošlost.



lash lift tretman

 

Maštate o prirodnim trepavicama koje nisu napadne, ali koje privlače pažnju gde god da se pojavite? Za vas je definitivno lash lift. Beograd i Plaza beauty center su prava adresa kada su u pitanju lepota i estetika.

 

Šta je lash lift?


Lash lift je tretman nakon kojeg prirodne trepavice postaju gušće, tamnije i duže. Ovom metodom se prirodne trepavice uvijaju, boje i tretiraju kreatinom. Na ovaj način se potpuno prirodno povećava njihova gustina, volumen, produžava dužina i potamnjuje boja.


Nakon tretmana će trepavice biti hidrirane, reparirane, neverovatno sjajne i meke od korena do vrha.

 

Kome je namenjen tretman?


Lash lifting je postao jedan od omiljenih tretmana žena. Kada je u pitanju lash lift, iskustva pokazuju da se pripadnice

nežnijeg pola najčešće odlučuju na ovaj tretman jer:

 

  • ne vole veštačke trepavice i vizuelni efekat koji one pružaju
  • ne vole ili ne žele da nose ekstenzije
  • nisu zadovoljne bojom, gustinom ili dužinom svojih prirodnih trepavica
  • žele da oporave svoje prirodne trepavice nakon dugotrajnog i učestalog nošenja ekstenzija
  • imaju spuštene kapke

 

lash lift


Tretman se sastoji od nekoliko koraka:

  • Uvijanje trepavica – u prvom koraku se na koren trepavica nanosi prirodno sredstvo za uvijanje koje se nakon vremena delovanja skida mikroaplikatorom na nežan način
  • Fiksiranje – u ovom koraku se još jednom ponavlja postupak uvijanja trepavica da bi se one učvrstile u željenom obliku, uz dodatak veće količine preparata
  • Bojenje trepavica – radi se da bi se izbegla upotreba maskare. Pretežno se koriste crna ili crno-plava boja
  • Kreatin –u ovom koraku se dodaje preparat da bi se pružila dodatna nega trepavicama nakon bojenja
  • Nega i jačanje – u poslednjem koraku se nanosi negujući lasion koji omekšava trepavice i omogućava njihovo razdvajanje od viklerčića

 

Koliko traju efekti tretmana?


Potpuni efekat ćete videti odmah nakon tretmana. U zavisnosti od brzine rasta trepavica, rezultati će biti vidljivi čak od 6 do 8 nedelja, pa i duže.


Mnoge dame se odlučuju za lash lift. Iskustva i komentari nakon tretmana su da im se posebno dopada to što ne postoji ograničenje u stavljanju maskare ili šminkanju. Možete da nastavite da se šminkate da način kao što to uvek činite, ne postoje ograničenja ni u korišćenju ajlajnera i senki. Kada je u pitanju skidanje šminke, i taj proces možete da praktikujete kao i do sada, bez bojazni da ćete da ugrozite efekte tretmana.


Jedino je potrebno da sačekate da prođe 24 sata nakon tretmana, pre nego što koristite maskaru. Međutim, većina žena ni ne pomišlja na nju.

 

Cena tretmana i iskustva


Kada je u pitanju lash lift, iskustva su i više nego pozitivna. Cena lash lifting tretmana varira od salona i grada. Naš savet je da pre svega birate kvalitet i proverene salone, dok cena treba da vam bude na drugom mestu jer su ipak u pitanju oči.

 

Zato birajte profesionalce!


Pozitivna stvar kod lash lifting tretmana je što možete da ga radite bez obzira na dužinu svojih prirodnih trepavica. Pre tretmana je potrebno da obavite razgovor sa kozmetičarkom da biste videli možete li da uskladite želje i mogućnosti, kao i da li je za vas lash lift. Beograd je sedište velikog broja salona, ali ćete dolaskom u naš centar dobiti maksimalnu podršku I vrhunsku uslugu jer nam je u radu pre svega akcenat na tome da klijent bude zadovoljan.


Ako ste se odlučili za lash lift, Beograd i naš Plaza beauty center su prava adresa za vas. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u radu, a među našim vernim klijentima nalazi se i veliki broj poznatih ličnosti koji su nam pružili svoje poverenje i stalno nas iznova posećuju.


Kontaktirajte nas ili posetite, i lično se uverite zašto smo mnogima prvi i jedini izbor kada su lepota i savremena estetika u pitanju.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24