Sa našim laserom dlake nestaju zauvek

Ukoliko vam je dosadilo da se borite sa iritantnim dlačicama koje vam ne daju mira, onda je lasersko uklanjanje dlaka pravo rešenje za vas.


Predstavljamo vam odgovore na često postavljana pitanja koja se tiču najvećeg neprijatelja malja:


1. Šta je lasersko uklanjanje dlaka i po kom principu funkcioniše?
2. Za koga je laserska epilacija?
3. Za koga nije laserska epilacija?
4. Kada je najbolje da se obavi trajna epilacija?
5. Da li je tretman bolan?
6. Koliko puta treba da dođem na lasersko uklanjanje dlaka?
7. Šta treba da radim pre i posle tretmana?
8. Koja je cena tretmana?



laserska-epilacija-nogu

 

Šta je lasersko uklanjanje dlaka i po kom principu funkcioniše?


Lasersko uklanjanje dlaka je zapravo trajna epilacija, koja podrazumeva najefikasniji i najdugotrajniji princip uklanjanja dlaka, i to gotovo sa svih delova tela. Kao što samo ime kaže, laserska epilacija koristi laser koji deluje na folikul dlake. U zavisnosti od strukture dlake, koristi se aparat koji proizvodi svetlost određenih boja i talasnih dužina. Njegovom upotrebom, dlaka ispada iz korena, čime se ona proređuje.
 

Za koga je laserska epilacija?


Za one koji imaju maljavost na bilo kom delu lica (osim predela oko očiju) ili tela, kao i za dame koje žele da uspešno savladaju neposlušnu zonu intimne regije, trajna epilacija je najbolje rešenje.


Delovi tela kojima može pomoći laserska epilacija su mnogobrojni, pa tako možete tretirati nausnice, pazušnu regiju, noge, ruke, stomak, leđa.

 

Znamo da se mnogi suočavaju sa nesnosnim problemima urastanja dlaka. U tom slučaju, spas se takođe pronalazi u laserskoj epilaciji. Poslednjih godina glatka koža bez iritantnih uraslih dlačica je imperativ.


Dragi muškarci, ne libite se da nam se obratite za pomoć jer lasersko uklanjanje dlaka nije rezervisano samo za pripadnice nežnijeg pola. Poslednjih godina naš salon posećuje sve više muškaraca u želji da se zauvek otarase maljeve napasti. A mi im to i omogućavamo!

 

nezne-noge

 

Za koga nije laserska epilacija?


Postoje razlozi zbog kojih treba da odložite tretman ili u potpunosti odustanete od njega. Ukoliko imate neki hormonski poremećaj, kožnu bolest (vitiligo, lupus…) ili epilepsiju, vama se ne preporučuje laserski tretman. Takođe, trudnice ne bi trebalo da primenjuju lasersko uklanjanje dlaka.
 

Kada je najbolje da se obavi trajna epilacija?


Trajna epilacija najbolje je da se obavlja u zimskom periodu, kada koža nije izložena suncu.
 

Da li je tretman bolan?


Ukoliko vas strah parališe, obradovaće vas činjenica da laserska epilacija uopšte nije bolan tretman. Istina je da pecka, ali to je cela neprijatnost koju možete doživeti. Uz našu pomoć provereno ćete doći bezbolno i brzo do glatke kože.
 

Koliko puta treba da dođem na lasersko uklanjanje dlaka?


Ne želimo da vam srušimo iluzije, ali odmah ćemo vam reći da za postizanje glatkog izgleda jedan tretman nije dovoljan. Broj tretmana je individualan za svakog korisnika i zavisi od regije koju želite da tretirate laserom. 

 

Ponavljanje se vrši u razmaku od 5 do 8 nedelja, a zavisi od vrste, debljine, jačine dlake i obojenosti kože:


1. za pazuh, prepone i muške dlake potrebno je 2-4 tretmana
2. za nausnice i dlake na licu optimalno je 4-6 tretmana


Redovnim ponavljanjem tretmana epilacije u određenom vremenskom periodu dlake slabe, postaju sve tanje. Međutim, prve rezultate možete videti nakon samo prvog tretmana.


Za najbolji efekat epilacije preporučuje se tretiranje dlake koja se nalazi u aktivnoj fazi rasta. To znači da najmanje 3 nedelje pre laserske epilacije kože ne treba da je tretirate voskom. Štaviše, preporučuje se brijanje dlake jer će se na taj način pospešiti njena faza rasta. 

 

Šta treba da radim pre i posle tretmana?


Najmanje dve nedelje pre i dve nedelje nakon tretmana ne smete kožu izlagati štetnim UV zracima, bilo klasičnim izlaganjem suncu, bilo putem solarijuma. Poželjno je izbegavati i bazene i saune.
 

Laserko uklanjanje dlaka cena


U našem prijatnom ambijentu ne samo da ćete reći zbogom dlakama nego ćete i uštedeti novac! Bilo da je u pitanju lice, intimna regija, ruke, noge, stomak ili celo telo, uz samo nekoliko tretmana rešićete se napasti koja može jako loše da utiče na vaše samopouzdanje.


Ukoliko pak mislite da je trajna epilacija skupa investicija, razmislite još jednom. Koliko ste vremena, novca i živaca utrošili godinama unazad kupujući različite preparate za uklanjanje dlaka, razne tretmane, preparate za smirivanje kože nakon bolnog tretiranja? Mislimo da je računica jasna! Vaša koža zaslužuje najbolje! Toliko joj dugujete!

Kada se u našem salonu obavlja epilacija iskustva (ovde uvesti vezu sa preporukama poznatih - kada se napiše tekst) su fenomenalna. O tome svedoče mnogobrojni korisnici koji nam se uvek rado vraćaju. Centar opremljen najsavremenijom opremom i obučeno i ljubazno osoblje su garant kvaliteta.

 


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24