Otkrijte zašto poznati veruju jedino Plaza Beauty centru

Sama pomisao da trajno uklonite dlačice sa kože zvuči sjajno, zar ne? Ukoliko još niste sigurni da li je laserska epilacija pravo rešenje za vas, možda će vam od pomoći biti iskustva poznatih koji su rešili da baš nama poklone svoje poverenje. 



Epilacija iskustva - razlozi zbog kojih nam se poznati uvek rado vraćaju


Trajna epilacija dovela nam je našu renomiranu glumicu Draganu Mićalović. Ona poručuje da svi koji se dvoume oko upotrebe lasera definitivno treba da nas posete jer garantujemo bezbolan, uspešan i trajan tretman.


Rado viđen gost kod nas je i poznati top model Sofija Milošević. Kao neko ko je obilazio kozmetičke salone po čitavom svetu, ova lepotica naš salon svrstava u rang sa salonima za ulepšavanje u najvećim svetskim metropolama.


Laserska epilacija je vodeći tretman kada je u pitanju oslobađanje od dosadnih dlaka zauvek. U poslednje vreme ne obraćaju nam se samo dame. Sve više je muškaraca koji nam se javljaju u želji da kažu zbogom dlakama.


Najviše problema im zadaju dlake sa ramena, leđa i grudi. Veliki broj fudbalera prosto mora da se oslobodi dlaka na nogama jer im se, zbog opreme koju nose na terenu i dlačica na potkolenicama, stvara iritacija kože. Verujemo da će zbog svih tih razloga u budućnosti broj muškaraca koji dolaze na lasersko uklanjanje dlaka biti sve veći.


Budući da u našem salonu trajna epilacija ne poznaje pol, zadovoljni korisnik salona Plaza Beauty je i Sofijin partner Luka Jović, fudbaler Real Madrida. Njegovo zadovoljstvo tretmanom treba svim muškarcima da bude zeleno svetlo ukoliko se dvoume da li dosadne dlake da eliminišu laserom ili ne.

 

luka i sofija jovic u plaza beauty centru

 

Trajna epilacija - najsavremenija oprema u srcu Beograda


Kada je u pitanju lasersko uklanjanje dlaka, konstantno ulažemo u najsavremenije aparate i opremu jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mestu. Naš salon može da se pohvali savremenom aparaturom koja se smatra jednom od najnaprednijih i najtraženijih u svetu!

 

Inovativne metode, profesionalno, ljubazno i stručno osoblje stavljaju nas u red najboljih. Svi naši zaposleni prošli su potrebnu obuku koja je u službi pružanja vrhunske nege i provereno postizanja najboljih rezultata.


Kod nas ćete pronaći najbezbedniji i najmoderniji laser u Evropi. Reč je o laseru Alma Soprano Ice , koji prodire direktno do folikula dlake. Ovaj laser će zauvek ukloniti dlake, bez bojazni da će se te dosadne napasti ikada vratiti.

 

Osmišljen je tako da se može uhvatiti ukoštac sa najosetljivijom kožom i područjima na telu. Takođe, može se pohvaliti činjenicom da tretira čak i osunčanu kožu.

 

poznata licnost u plaza beuty centru

 

Bezbedno, uspešno, bezbolno i povoljno


Svetski standardi, po meri poznatih, koji se primenjuju u tretmanima za lepotu sada su vam vrlo blizu, u centru Starog grada. Ukoliko vam je potrebna laserska epilacija cena će vas iznenaditi. Znamo da ona igra ključnu ulogu u tome hoćemo li se opredeliti za takav vid uklanjanja dlaka.


Gledajte na nju kao na vrednu investiciju u vašu kožu, telo i to će vam se višestruko isplatiti. Nemojte dovesti sebe u situaciju da u poznijim godinama žalite što se u mladosti niste više posvetili negovanju kože.

 

Ali to nije sve…


Lasersko uklanjanje dlaka nije jedino što možete pronaći kod nas. Naš salon nudi širok dijapazon usluga koje se tiču nege lica, nege tela, a u ponudi su i estetski tretmani. Od hemijskog pilinga kože, preko brisanja bora, različitih vrsta anticelulit masaža, pa sve do japanskog iscrtavanja obrva i ugradnje svilenih trepavica, redovne posete poznatih našem salonu jedan su od garanta kvaliteta.


U svakom momentu naše prijatno osoblje pružiće vam korisne savete vezane za negu lica i tela. Zbog toga i ne čudi što smo prava mala oaza lepote!


Iskoristite pogodnosti savremenog doba i čari koje vam nudi moderna nauka i tehnologija. Opredelite se za kvalitet i tretman bez bola. Uživajte u glatkoj i negovanoj koži!


Ispratićemo vas sa osmehom na licu, zadovoljne i uredne!

 

 


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24