Kako je Real Madrid saznao za Plaza Beauty Center

Fudbaler ste i želite da brže trčite za loptom ove godine, onda dotrčite do Plaza Beauty Centra!


Jedan od igrača Real Madrida, Luka Jović, posetom našeg salona odlučio se za lasersku epilaciju kako bi sebe lišio neželjenih dlačica i pružio bolje rezultate u sportu.



 

Bez obzira da li se bavite sportom ili imate drugačija zanimanja, posetite naš salon, kako biste vaše telo lišili neželjenih dlačica i imali dobro definisano telo bez dlaka, kakvo ste želeli!

 

Laserska epilacija deo je svakodnevne rutine sportista

 

Samodopadljivost nije jedini razlog zbog kojeg ljudi uklanjaju neželjene dlake sa tela. Sportisti to već godinama čine kao deo svoje svakodnevne rutine. Oni obično uklanjaju dlake sa tela, da ih one ne bi ometale tokom treninga.

Poznato je da fudbaleri, uglavnom, briju noge i to sa dobrim razlogom. Budući da trljaju nogu o nogu tokom igranja fudbala, dlake povećavaju stepen infekcije, iritacije kože, nelagodnosti spandeksa i drugo. Sportista Luka Jović okrenuo se laserskom uklanjanju dlaka kao trajnijem rešenju, kako bi pružio i najmanju prednost svojoj igri, jer uklanjanje dlaka na telu direktno utiče na performanse igrača!

Laserska epilacija popularnija je nego ikad ranije. Reč je o najsavremenijoj metodi za uklanjanje neželjenih dlačica sa tela. U Plaza Beauty Centru koristimo najbolji laser u Evropi – Alma Soprano, koji garantuje rezultate! U pitanju je aparat koji će vas trajno lišiti neželjenih dlačica. Ovo je bezbolan tretman zahvaljujući specijalnoj sondi koja hladi kožu. Ne morate se plašiti da će na vašem telu ostati fleke nakon ovog tretmana, jer je Alma Soprano jedini laser koji može na osunčanu kožu.

 

Bez obzira da li planirate da uklonite dlake sa tela da biste pobedili utakmicu ili pokazali mišiće, svi mi, uključujući sportiste, želimo da izgledamo i osećamo se bolje u vezi sa svojim telom. Laserska epilacija vam omogućava da dugotrajno odstranite neželjene dlake sa tela.

 

 

 

Laserska epilacija i estetski tretmani

 

Svrha svakog kozmetičkog tretmana jeste da klijenti budu zadovoljni. Laserska epilacija i estetski tretmani poboljšaće vaš fizički izgled, i osećaćete se srećno i zadovoljno nakon svakog postupka!

Imamo sreću da živimo u eri u kojoj postoji spoj tehnologije i medicine, koji omogućava efikasnost svih kozmetičkih tretmana. Da li ste se pitali, u kom gradu postoje najbolji kozmeticki saloni? Beograd je grad u kom možete odabrati adekvatan salon koji će ispuniti vaše lične zahteve. Jedan među takvim kozmetičkim salonima je i Plaza Beauty Center. Iskustva klijenata potvrđuju da je naš tim sastavljen od stručnih lica, koji dugi niz godina pružaju efikasne tretmane. Posetom našeg sajta možete saznati više informacija o svakom tretmanu, kako biste izabrali onaj, koji je pravo rešenje za vas!

 

Prema tome, bilo da su vaš izbor estetski tretmani, zarad lepšeg fizičkog izgleda ili laserska epilacija, kako biste uklonili neželjene dlačice, kod nas možete pronaći ono što vam treba!

 

Plaza Beauty Center – Iskustva

 

U našem salonu imali smo priliku da ugostimo i mnoge poznate ličnosti, a svojim tretmanima im omogućili da se osećaju srećno i zadovoljno u svojoj koži. Luka Jović – fudbaler Real Madrida, Sofija Milošević – top model, Dragana Mićalović – poznata srpska glumica, samo su neke od osoba iz sveta javnosti koje smo uslužili i prijatno iznenadili svojim kvalitetnim tretmanima. Njihova iskustva o uslugama u našem salonu možete pročitati posetom našeg sajta.

 

Kozmetički saloni – Beograd

 

Ukoliko ste stanovnik grada Beograda, sigurno ste se uverili u prednosti koje pružaju kozmeticki saloni. Beograd je mesto gde možete pronaći salon, koji pruža usluge u skladu sa vašim potrebama! Jedan među takvima jeste i naš salon, koji je posvećen nezi lica i tela – Plaza Beauty Center. Iskustva naših klijenata će vas uveriti da naš tim čine stručna lica, koja pružaju kvalitetne tretmane.

Kontaktirate nas na imejl: office@plazabeautycentar.rs ili na tel: +381614074847, kako biste pružili sebi tretman, koji zadovoljava vaše potrebe.
 


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24