Hijaluronski fileri- lepota na dohvat ruke

Sa godinama naše lice se opušta i stari. Sveža koža postaje puna linijica, bez elastina i bez sjaja. Ipak, nema razloga za brigu je rešenje je na dohvat ruke. Godinama u nazad kako u svetu, tako i u našoj zemlji na samom vrhu borbe protiv starenja su hijaluronski fileri. Cena ovog tretmana varira i zavisi od nekoliko faktora, ali ako se odlučite za filere, bićete oduševljeni rezultatima.

 



Veoma su popularni i hijaluronski fileri bez igle. Iskustva zadovoljnih pacijenata govore da je ovaj tretman bez premca ako želimo da imamo blistavu kožu bez bora.

 

Šta su hijaluronski fileri?

 

Skoro svakodnevno čujemo da neko govori o filerima, da je išao na tretman, da ima hijaluron u usnama, misleći da je to neka komplikovana intervencija. Međutim, pozadina je sasvim drugačija.


Hijaluronski fileri sastoje se od hijaluronske kiseline, sastavne komponente našeg organizma, koja se vremenom sa godinama gubi. Njen nedostatak dovodi do toga da koža postaje manje hidrirana, opuštena, bez sjaja i prvobitno puna sitnih borica koje, ako se ne tretiraju na vreme, postaju sve dublje i vidljivije.


Tretman hijaluronskim filerima pozitivno deluje kada je u pitanju:

 

  •  podmlađivanje kože lica, vrata, dekoltea i šaka
  •  otklanjanje nesavršenosti uz veće ili manje estetske korekcije (uklanjanje podočnjaka, korekcija jagodica i slično)
  •  konturisanje (najčešće donje vilice i brade)
  •  popunjavanje bora i vraćanje koži zategnutost i zdrav izgled

 

Pored nezamenjivih rezultata koje hijaluron ima u održavanju mladolikog izgleda kože, sve popularniji je i hijaluron u usnama.

 

Hijaluron u usnama

 

Kada je ova intervencija u pitanju, trajnost zavisi od vrste hijalurona koji se aplikuje u usne. Prilikom povećanja usana, akcenat je na zadržavanju njihovog prirodnog izgleda, uz povećanje obima, volumena i korigovanje oblika. Tako hijaluron u usnama dodatno može da:

 

  • neutrališe njihovu asimetriju
  • podigne uglove usana
  • naglasi gornju usnu

 

Hijaluronski fileri bez igle

 

Ovi fileri su iz dana u dan sve popularniji, i smatra se da ovaj tretman spada među unapređene tretmane koji kožu lica čine besprekornom. Najčešće se koriste za popunjavanje bora, ali imaju i višestruko dejstvo uklanjajući razne nepravilnosti na licu, dekolteu i vratu, uklanjaju ožiljke, podočnjake, staračke fleke… Kako i samo ime kaže, tretman se izvodi bez upotrebe igala, te nema crvenila i otoka.


Mnogima su zbog toga prvi izbor hijaluronski fileri bez igle. Iskustva zadovoljnih pacijenata svedoče da je sam tretman u potpunosti bezbolan, brz i prijatan. Tretman se sastoji od nekoliko koraka:

 

  • Prvo se radi klasično i dubinsko čišćenje uz dodavanje anti-age seruma. Ovo je potrebno da bi se pore otvorile i da bi koža mogla što bolje da primi filere
  • Ubrizgavanje filera radi se pod pritiskom od 6 bara, a na taj način se u telo unosi i velika količina kiseonika
  • Nakon ubrizgavanja filera dolazi do njihovog vezivanja za receptore ćelija, te se na taj način podstiče stvaranje adekvatne količine hijaluronske kiseline, što sprečava neprirodan izgled lica
  • Sledeći korak je nanošenje anti-age maske koja ima ulogu da zatvori filere i sačuva ih pod kožom
  • Na kraju se radi blaga masaža uz nanošenje kreme

 

lice u ogledalu

 

Bezbednost i trajanje tretmana

 

Tretman hijaluronskim filerima je u potpunosti bezbedan i bezbolan. Traje svega oko pola sata i radi se u lokalnoj anesteziji. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, dok je za konačne potrebno da prođe nekoliko nedelja. Za to vreme otok će da splasne, a hijaluron da “legne” u potpunosti na svoje mesto.


Fileri mogu da traju najviše 24 meseca, a nakon toga ih je potrebno ponovo aplikovati, jer se vremenom resorbuju u organizmu.

 

Cena tretmana

 

Kada su u pitanju hijaluronski fileri, cena tretmana varira. Pre intervencije je potrebno da obavite konsultaciju sa lekarom, a nakon toga će biti formirana i cena – u zavisnosti šta želite da uradite, koji je kvalitet filera kao i koliko želite da aplikujete.


Bilo da su u pitanju obični hijaluronski fileri ili hijaluronski fileri bez igle, iskustva govore da se nećete pokajati koje god da izaberete. Učinite nešto dobro za sebe. Ne čekajte da prođu godine i decenije. Ako primetite prve znakove gubitka hijalurona, delujte! Rešenje za lepu i zdravu kožu je na dohvat ruke, u Plaza Beauty Centru gde su se mnoge poznate ličnosti uverile da su najbolji izbor za lepotu i mladost hijaluronski fileri. Cena tretmana zanemarljiva je u odnosu na rezultat koji ćete dobiti. Nakon aplikacije hijalurona ponovo ćete imati osmeh na licu i u potpunosti biti zadovoljni odrazom u ogledalu.


Pozovite nas i zakažite svoj tretman kojim ćete za tili čas vratiti blistavost i mladalački izgled.

 


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24