Koji je najbolji poklon za Novu godinu?

Pred kraj svake godine sebi postavljamo isto pitanje: kakav poklon za Novu godinu odabrati za naše najmilije? I to možda i ne bi bio tako težak izbor da nije u pitanju jedan ovako značajan praznik za koji bi se zaista trebalo potruditi i pokloniti nešto specijalno. Originalni pokloni imaju za cilj da zaokruže godinu za nama i slavno dočekaju ulazak u predstojeću jer su oni neka vrsta krune odnosa koje smo gajili tokom čitave godine.



Budući da o tome previše razmišljamo, ideje za poklon nas ostavljaju na cedilu i jednostavno dođe do toga da se zapletemo u svojim najboljim namerama. Nemojte puno razmišljati drage dame, poklonite svojoj drugarici ili mami ono što želite i same. Dragi džentlmeni, pojasnićemo i vama ono što želi baš svaka dama. Plaza Beauty Center spremio je originalne poklone za nju, vašu devojku, mamu ili drugaricu. Samo kod nas, do kraja decembra, vašu voljenu damu čeka laserska epilacija čitavog tela 6+6 tretmana gratis za fenomenalnih 60.000 dinara dinara umesto dosadašnjih 120.000.


Ideje za poklon poput ove oduševiće baš svaku ženu, a specijalno kod nas u Plaza Beauty Centru, gde će se vaša voljena osetiti zaista posebno.

 

Laserska epilacija – idealan poklon za nju


Dame se jednostavno ne osećaju privlačno sa dlačicama i silno žele da ih uklone, posebno kad dođu zimski meseci. Zašto zimski, pitate se? Zato što žele da dočekaju leto sa glatkom kožom koja mami na dodir.


Brijač nije sredstvo koje nas spasiti neželjenih dlačica na duže staze, a stalno podbrijavanje nam može napraviti i dodatni problem u vidu uraslih dlaka, te naša koža ne izgleda privlačno.


Druga metoda je depilacija voskom, za mnoge dame veoma bolna. Tu je i takozvana hladna depilacija trakama koja nas takođe ne lišava bola, posebno na mestima gde je koža najtanja, poput one na preponama. Osim toga, morate poprilično da se načekate dok dlačice dovoljno ne narastu kako bi se uopšte i mogle ukloniti. Kao i kod brijača, ni ovde nećete izbeći urasle dlake, a da ne govorimo o mogućim opekotinama i iritacijama.


Zato su idealni pokloni za devojku, ili poklon za drugaricu, oni koji će im pomoći da se otarase neželjenih malja ZAUVEK.


I zato laserska epilacija nije običan poklon za Novu godinu već dar za sva vremena. Originalni pokloni poput ovog svakoj ženi će izmamiti najveći osmeh na lice, jer ste joj uštedeli vreme, novac i obezbedili čistu i glatku kožu zauvek.

 

devojka na tretmanu laserske epilacije
 

Laserska epilacija – najbolji poklon za Novu godinu

 

Baš zato što znamo šta žene žele, poklanjamo vam novogodišnje sniženje na paket tretmana za epilaciju koji možete pokloniti svojoj voljenoj dami – devojci, drugarici ili mami.


Epilacija je poslednja, najsavremenija metoda uklanjanja neželjenih dlaka sa tela laserom. Ovaj aparat je prvi put isproban još pre dvadeset godina, a u današnje vreme je veoma popularan kao sigurna i u potpunosti proverena metoda u dermatološkoj praksi.


Mi u Plaza Beauty Centru koristimo najbolji laser u Evropi, a time i vaš poklon za Novu godinu činimo još boljim. Novogodišnje sniženje na paket tretmana za epilaciju sa našim Alma Soprano uređajem jeste pun pogodak i eto odlične ideje za poklon za vašu voljenu damu.


Alma Soprano je laser poslednje generacije i jedini koji trajno i garantovano oslobađa neželjenih dlačica. Tretman je u potpunosti bezbolan zahvaljujući posebnoj sondi koja rashlađuje kožu, a uz to obezbeđuje i brz postupak rada. Za razliku od IPL lasera koji zapravo samo usporava proces rasta dlake, takoreći uspavljuje ih, Alma Soprano ih u potpunosti eliminiše zauvek. Zar to nije najbolji poklon za nju?


Verujemo da su sve vaše ideje za poklon sjajne, ali morate priznati da će se ovom poklonu baš svaka dama oduševiti. Zato požurite, jer vas kod nas u Plaza Beauty Centru čekaju originalni pokloni povodom novogodišnjeg sniženja na paket tretmana za epilaciju, i to upola cene, za vašu voljenu damu.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24