Dermapen - delotvorni tretman koji će vas podmladiti

Nema osobe, nevezano za godine i pol, koja ne želi da ima negovanu, hidriranu i zategnutu kožu lica, bez ožiljaka, pega, fleka i nepravilnosti. Ipak, s pojavom prvih znakova starenja ili problema sa kožom, ova želja neminovno raste, a zajedno sa njom i potreba da se pronađe efikasno rešenje. Razvoj savremenih tehnologija donosi revolucionarne uređaje u svet kozmetike, a jedan od njih definitivno je dermapen, koji glasi za najbolji anti age tretman lica.



dermapen

 

Bezbolan, efikasan i dugoročan tretman lica dermapenom s pravom se ubraja u najbolje i najučinkovitije nehirurške kozmetičke metode, ne samo kod nas, već i u celom svetu, pa je s toga sve veći broj ljudi, među kojima su i slavne ličnosti svetske i domaće javne scene, koje bezrezervno veruju u dermapen tretman lica. Iskustva zadovoljnih korisnika, čije lice ponosno prkosi vremenu, najbolja su preporuka za ovaj kozmetički metod.


Šta je dermapen – anti age tretman lica?


Dermapen je specijalan uređaj koji liči na olovku, što mu i samo ime kaže (derma – koža, pen – olovka), izrađen od nerđajućeg čelika, sa glavom u kojoj se nalazi oko 1300 iglica malih dimenzija, koje su i do 6 puta tanje od igala koje koriste drugi kozmetički uređaji. Pred svaki tretman lica dermapenom glava sa iglicama se menja i steriliše, a tokom samog procesa podešava se dubina i vertikalni ugao prodora iglica pod kožu.


Ovakav anti age tretman lica je unapređen vid dobro poznate mezoterapije, a po efikasnosti i visokim rezultatima najsličniji je laseru, mada čak i bezbedniji od njega jer nema bojazni od pojave hiper ili hipopigmentacije kože tretirane regije.


U toku tretmana se koriste kokteli sa hijaluronskom kiselinom, kolagenom i vitaminima, koji, zahvaljujući dermapenu, ravnomerno prodiru do svih slojeva kože koje je kremama i serumima nemoguće hidrirati i negovati. Zahvaljujući ovim aktivnim supstancama koža već posle nekoliko dana postaje hidriranija, zdravija i svežija. Konačan rezultat tretmana se vidi za 4 do 6 nedelja, a za to vreme sitne povrede kože, nastale dejstvom mikroiglica, dovode do otpuštanja faktora rasta i citokina, koji dovode do sinteze kolagena i ublažavanja ožiljaka, sitnih bora i drugih nepravilnosti na licu.

 

Kome je namenjen tretman lica dermapenom?


Kada je u pitanju dermapen tretman lica, iskustva mnogobrojnih zadovoljnih korisnika potvrđuju da je izuzetno efikasan u rešavanju i preveniranju mnogih problema sa kožom. Ovaj anti age tretman lica odlične rezultate daće kod:

 

  • pojave sitnih, ali i dubokih bora
  • redukovanja ožiljaka od akni i samih akni
  • pojave hiperpigmentacije (pojave pega i fleka različitog uzroka)
  • revitalizacije umorne kože
  • poboljšavanja tonusa i preveniranja starenja kože
  • regeneracije i biorevitalizacije kože
  • redukciji ili eliminaciji proširenih pora i strija


Nebrojeni benefiti koje donosi tretman lica dermapenom glavni su razlog što je ovaj metod u svetu i kod nas ubedljivo najtraženiji, najbolji i najefikasniji anti age tretman lica današnjice.

 

dermapen-tretman-plaza-beauty-center


Kako izgleda tretman lica dermapenom?


Da biste se odlučili za dermapen tretman lica, iskustva i evidentni rezultati zadovoljnih korisnika imaće presudnu ulogu, a poznavanje samog procesa umnogome je može olakšati. Važno je da znate da je ova procedura sasvim bezbedna, bezbolna, kratkotrajna (tretman traje 60 minuta koji obuhvata i pripremu pre i negu posle), bez neželjenih efekata i sa dugoročnim učinkom.


Anti age tretman lica – korak po korak:

 

  • specijalistički pregled na kom stručno lice određuje starost, tip i probleme kože, prilagođava vrstu tretmana i odnos hijaluronske kiseline, aminokiselina i kompleksa vitamina koji će biti ubrizgani pod kožu
  • umivanje i temeljno čišćenje kože
  • nanošenje kreme sa anestetikom
  • postavljanje sterilnih iglica na aparat pred klijentom
  • Dermapen, koji sadrži u sebi veliki broj iglica koje ubadaju pod 90 stepeni, prelaze preko čitavog lica, s tim što se za osetljive delove (predeo oko očiju) smanjuje dubina uboda
  • čišćenje koža dezinfekcionim sredstvom
  • nanošenje gela koji hladi kožu i ispiranje vodom nakon 10 minuta
  • mazanje negujuće kreme sa zaštitnim faktorom
     

Nema nikakve dileme da je najbezbedniji, najbolji, najefikasniji, najdugoročniji i najtraženiji anti age dermapen tretman lica. Iskustva podelite sa prijateljicama i zajedno uživajte u mladolikom, blistavom i nasmejanom licu.


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
  • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24