Laserska epilacija- glatka koža kao naš najbolji adut

Ništa ne može da iznenadno pokvari raspoloženje kao dosadne dlačice koje smo slučajno zaboravili da uklonimo ili koje su prebrzo porasle nakon brijanja ili obične depilacije. Ova situacija često zna da iznenadi baš kada smo se pripremili da upotpunimo izlazak nekom kratkom haljinom ili da uživamo na plaži ili bazenu.Ipak ne očajavajte, rešenje je laserska epilacija. Cena ovog tretmana je zanemarljiva u odnosu na učinak koji ćete postići. Kada je u pitanju trajna epilacija, iskustva zadovoljnih žena i muškaraca sve su brojnija.

 

Laserska epilacija- tretman


Laserska epilacija spada u medicinski tretman. Upotrebom lasera i laserske svetlosti deluje se ciljano na dlačice u samom korenu, te dolazi do njihove eliminacije. Laseri najnovije generacije deluju direktno na folikul dlake, prolazeći kroz kožu. Uz pomoć toplote koju emituju dolazi do fototermolize i uništavanja dlake zajedno sa njenim genetskim materijalom. Na taj način neželjene dlačice su trajno eliminisane.


Epilacija spada u tretman koji je iz godine u godinu sve popularniji, pogotovo trajna epilacija. Iskustva pokazuju da su rezultati nakon tretmana i više nego odlični. Ona spada u najbezbolniju i najsavremeniju metodu za uklanjanje neželjenih dlačica sa bilo kod dela tela.


Kada je u pitanju laserska epilacija, cena je veoma pristupačna, uzimajući u obzir da je tretman minimalno invazivan i potpuno neškodljiv, a pogodan je i za žene i za muškarce.


Pozitivan učinak ovog tretmana potvrđuje i veliki broj naših zadovoljnih klijenata, među kojima ima i mnogo ličnosti koje se bave javnim poslom. Ako vam je potrebna laserska epilacija, Beograd i naš centar su pravi izbor.


U našem estetskom centru koristimo Alma Soprano laser najnovije generacije koji ima nekoliko prednosti u odnosu na sve ostale aparate:

 

 • Poseduje dvostruko hlađenje uz sondu od -0.3C, čineći tretman bezbolnim
 • Prodire do folikula dlake i jedini je aparat koji dovodi do trajne eliminacije dlake
 • Jedini je aparat koji može da se koristi i na osunčanoj koži bez bojazni da će da se pojave fleke

 

Koliko tretmana je potrebno?


Uz Alma Soprano laser, tretman traje minimalno 15 minuta, a najviše 60 minuta. Dužina tretmana zavisi od:

 

 • boje dlake
 • kvaliteta dlake
 • debljine dlake

trajna epilacija

 

Potrebno je uraditi bar 2-3 tretmana, dok su optimalni rezultati vidljivi nakon 5-6 tretmana. Za tačan broj tretmana kad je u pitanju trajna epilacija, iskustva pokazuju da se sa sigurnošću može utvrditi nakon konsultacije sa stručnim licem. Iako su broj tretmana i dinamika individualni, vremenski okviri su sledeći:

 

 1. Za uklanjanje neželjenih dlaka sa lica ili uklanjanje nausnica, potrebno je da se odradi 4-6 tretmana
 2. Za uklanjanje neželjenih dlaka sa prepona ili kada su u pitanju muške dlake, potrebno je da se uradi 2-4 tretmana

Uzimajući sve ovo u obzir kada je u pitanju trajna epilacija, cena takođe varira, u zavisnosti od toga koja se regija tretira i koliko je tretmana potrebno uraditi.


Prve rezultate možete videti već nakon 10 dana, do 2 nedelje, dok je optimalan razmak između tretmana 5-8 nedelja. Da bi učinak bio potpun, veoma je važno da između tretmana ne odstranjujete samostalno dlake iz korena.
Mislite da je pravi izbor za vas laserska epilacija? Beograd i Plaza beauty center su definitivno mesto koje će rešiti vaše probleme.

 

Sve prednosti laserske epilacije


Laserska epilacija ima mnoge benefite u odnosu na uklanjanje dlačica brijanjem, trakama za depilaciju. Trajna epilacija je neprikosnovena u:

 • Sigurnom,efikasnom i trajnom uklanjanju neželjenih dlačica na telu i licu
 • Rešavanju problema uraslih dlaka
 • Dovodi do uspešnog uklanjanja svih neželjenih dlačica, i svetlih i tamnih
 • Eliminaciji dlaka bez bola, iritacije, alergije i osipa

Rešite se zauvek dosadnih dlačica. Ponosno šetajte na plaži ili nosite komad odeće koji god poželite i kada poželite, bez bojazni da niste uklonili neželjene dlačice ili da su one prebrzo porasle.

 

Učinite nešto dobro za sebe, svoje telo i samopouzdanje. Neka laserska epilacija, Beograd i naš Plaza beauty center budu vaš izbor! Zakažite konsultacije, tu smo da odgovorimo na sva pitanja i nedoumice. Ako se odlučite za tretman u našem centru, sigurno ćete biti zadovoljni rezultatima.
 


Najnovije vesti
Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h
* * *
Rekli su o našem
centru

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca!!!

NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...

MAJA ĐORĐEVIĆ

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...

ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.

IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav!

ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!

MARIJA VIKIĆ

Lepo i ugodno okruženje. Preporučujem svima. Sviđa mi se.

MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ
 • |
Pronađite nas na mapi 

PLAZA BEAUTY CENTER 00-24