Naš centar poseduje najmodernije
aparate za negu vašeg lica

LUKSUZNI TRETMAN LICA KAVIJAROM

Mnoge žene postavljaju pitanje kako osvežiti kožu, ukloniti znake umora Sa kože, i kako ukloniti bore i vratiti mladalački izgled. Tretman kavijarom je postao pravi odgovor na to, kao i jedan od tretmana koji efikasno postiže hidrataciju i antiage tretman zajedno.

Nakon duge zime, koža je umorna, siva, dehidrirana, deluje starije. Kavijar tretman Vam omogućava rešenje koje daje rezultate odmah.

Zašto kavijar?

Tretmani kavijarom su luksuzni i veoma efikasni. Novi trendovi u kozmetici predstavljeni u Milanu 2011.godine, su približavanje estetske medicine i profesionalne nege kroz primenu kozmetičkih tretmana. Ovde se akcenat stavlja na aktivne komponente koje se efikasno transportuju do ćelija kože i ispoljavaju svoje dejstvo odmah, a koje je  povećano  za  96%. Ovakve komponente sadrži kavijar i zato je postao hit u kozmetologiji i rešavanju estetski problema kože.         Kavijar dubinski prodire u kožu do ćelija i ostvaruje svoje dejstvo tako što stimuliše stvaranje kolagena, hidrataciju kože i mehanizme ćelijskih deoba. Tajna je u aminokiselinama i ekstraktu koji sadrže profesionalni preparati namenjeni isključivo za estetske tretmane kože.

Kome je namenjen tretman?

Svima koji imaju problem sa borama, dehidratacijom, umornom, derevitalizovanom kožom.

Stimulacija kože kavijarom

Kliničke studije su dokazale da kavijar stimuliše ćelije kože, jer su njegove ćelije veoma slične mladim epidermalnim ćelijama.

Sastav kavijara:

kiseline MK
aminokiseline AK
grupe  vitamina
mineralne soli ( 47 vrsta minerala )

Sve ovo sačinjava strukturu kolagenih vlakana sa receptorima koji čine tkivo kolagena u dermu.

Zašto je kavijar poseban?

Tretman lica kavijarom ne može izazvati nikakve imunološke i alergijske reakcije, i pogodan je za sve tipove koža, bez obzira na broj godina, mada se više preporučuje zrelijim kožama u cilju revitalizacije, regenereacije, uklanjanja bora. Takođe ima učinak i u lečenju fleka na koži.

Koliko često se sme raditi?

S obzirom da je kavijar prirodan prozvod, nema ograničenja u njegovom korišćenju i primeni. Najbolje je primeniti ovaj tretman jednom nedeljno, 3-5 puta za efekte koji će biti trajniji. Kasnije je dovoljno održavanje jednom do dva puta mesečno. Kavijar tretman može biti samostalna pocedura, ali i idobra kombinacija sa drugim tretmanima, kao što je mikrodermoabrazija dijamantskim česticama, ili u sklopu higijenskig čišćenja kože. 

Postupak

Tretman kavijarom je veoma prijatan, sadrži akupresuru i masažu lica, kao i aplikovanje živih ćelija kavijara u cilju što boljih rezultata. Maska se sastoji od čistog kavijara i njegovog ulja, što daje poseban osećaj efikasnosti i delovanja ove procedure. Tretman traje oko 60 min.

Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h

Popunite sva obavezna polja

* * *

Slanjem poruke prihvatate
našu politiku privatnosti

Rekli su o našem centru

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...
ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.
IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav
ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!
MARIJA VIKIĆ

A beautiful and comfortable environment . Highly recommended. Love it.
MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca !!!
NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...
MAJA ĐORĐEVIĆ

instagram logo

PLAZA BEAUTY CALL CENTER 00-24