Najviši standardi u primeni
anti aging metoda i tretmana

3D MEZONITI

Mezoniti su revolucionaran tretman kojim se zateže koža na licu, telu, popunjavaju bore, uklanja višak kože sa ruku, butina, stomaka...

Njihov zadatak je očuvanje prirodnog izgleda lifting efektom.

Šta su to zapravo mezoniti?

Mezoniti su vlakna koja se razgrađuju u koži, biorazgradive funkcije, što im omogućava da se nakon 240 dana apsolutno izgube iz kože, uključujući to da su "obavile svoj deo posla".

Kako mezoniti utiču na kožu i koja je njihova uloga?

Mezoniti postavljene u kožu uz pomoć tanke igle ''provodnika'', imaju funkciju da prave ''armaturnu mrežu'' u koži. One se postavljaju tako da se ukrštaju ili preklapaju na određenom delu lica ili tela. Takvo postavljanje mezoniti dovodi do harmoničnog utapanja  bez ograničenja mimike. Oko ovih niti se formira potpuno nov kolagen ( nakon 2 meseca ) koji i posle resorpcije mezovlakana ostaje i pravi priridnu nit kože.

Kakvi su efekti tretmana?

Tretman mezonitima prokrvljuje kožu, podmlađuje je i radi odličan lifting. Nakon tretmana lifting efekat je odmah vidljiv, a njegov on ostaje i do  je do 24meseca, nakon čega  tretman treba ponoviti.

Koje se regije najčešće rade?

Najčešće se rade tri regije:

regija gornjeg dela lica
regija donjeg dela lica
regija srednje trećine lica

U ovim regijama se rešavaju sledeći eseteski problemi:

nazolabijalne bore
duboka suzna brazda
horizontalne bore na čelu
bore oko usana
bore između obrva

Kome je sve namenjen ovaj tretman?

Mezoniti su namenjene osobama oba pola, a starosna granica nije definisana i zavisi od stanja kože. Uglavnom, preporučuje se osobama sa slabim tonusom, dubokim borama, opuštenom kožom... Prosek godina u izvođenju tremana je od 35 pa naviše. Materijal koji se koristi je bezbedan, o čemu govori i činjenica da se koristi i u dečijoj kardio hirurgiji.

Koliko traje rezultat?

Prvi efekti tretmana kao što je zatezanje kože, vidljiv je već par dana nakon tretmana, a full efekat nakon par meseci, i traje do 2-5 godina, u zavisnosti od stanja kože. Preporuka je ponavljanje tretmana nakon 2-4 godine.

Tretman mezonitima ne ograničava mimiku s tim što je preporuka 3 nedelje nakon tretmana ne zakazivati nikakve druge esetetske tretmane bez konultacije.

Kako izgleda tretman mezonitima?

Prilikom tretmana se koristi anestetik, Pre samog tretmana treba se konsultovati sa doktorom koji deo lica ili tela želite uraditi, i na osnovu toga pravi se plan koliko mezoniti treba da se ubaci u kožu i u kom delu, da bismo počeli postavljanje mezo armature.

Oporavak

Oporavak nakon tretmana mezonitima je veoma brz. Mogu se javiti sitni podlivi i otečenost nakon samog tretmana, ali to nestaje u roku od par dana. Dakle osećaj edema i podliva će nestati najčešće nakon 6h od tretmana.

Dva sata pre tretmana ne konzumirati alkohol, a osobe koje piju oralnu kontracepciju bi trebale da je prekinu. Ukoliko se posle tretmana javi bol, ne uzimati anelgetike, ne hladiti kožu oblogama...

Mezoniti i drugi tremani?

Tretman mezonitima se odlično kombinuje sa hemisjkim pilingom ( 30 dana nakon mezoniti ), a 90 dana nakon tretmana se sme koristiti dermaroler ili laser tretman,

Postavite nam pitanje Odgovaramo u roku od 24h

Popunite sva obavezna polja

* * *

Slanjem poruke prihvatate
našu politiku privatnosti

Rekli su o našem centru

Hvala za današnji tretman i apsolutno sve pohvale za rad i posebno sa osoblje. Vidimo se opet u februaru...
ANKA ANA GAČIĆ

Prvi put se upoznajem sa tematikom epilacije. Imala sam slobodu da okrenem vaš broj, Jelena se javila. Sve pohvale jer i ono što sama nisam znala da treba da pitam devojka je u prijatnom razgovoru sama objasnila. Hvala joj na tome puno! Jelena je neko ko me je postakao da ovo konačno rešim. Hvala na profesionalnosti. Rado ću svoje iskustvo preneti meni bitnim ljudima.
IVANA RISTOVIĆ TODOROVSKI

Prelep salon, osoblje fantastično, posebna pohvala za Anu koja je zaista fantastičan kozmetičar, brzo i odlično radi, otvorena je za konsultacije, a uz njene savete rezultati su odmah vidljivi! Zaista mogu da kažem da je Ana od sada zadužena za negu mog lica i tela! Veliki pozdrav
ŽELJKA ĆIRIĆ JAKOVLJEVIĆ

Beautiful! Stunning! Udobnost, ambijent i divno osoblje što samo uživo može da se doživi i dočara! Love it!
MARIJA VIKIĆ

A beautiful and comfortable environment . Highly recommended. Love it.
MARINA SMRKIĆ ĐURAŠOVIĆ

Uz pomoc Vašeg kolektiva lepota zaista nije prolazna... Hvala Vam od srca !!!
NATALIJA RANĐELOVIĆ STOJANOVIĆ

Fenomenalno! Divan ambijent, ljubazne i profesionalne devojke...
MAJA ĐORĐEVIĆ

instagram logo

PLAZA BEAUTY CALL CENTER 00-24